BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 20 June 2013

ASSALAMMUALAIKUM

hoii hoii hoii, hehe. dah lama tak bukak blog, dah berhabuk weyh. hahaha sekarang nea tasya tengah cuti Sem. yeppyyyy :D tapi tinggal lagi 2 minggu jep nak balik hostel dah. tasya cuti Sem sebulan jep, tak lama. sepanjang cuti Sem nea, tasya duduk bertapa dekat rumah. tak tahu nak buat apa, nak kerja malas. tapi nak duet. hahaha tapelah duduk rumah dapat jugaklah duet and kena kemas rumah. deal dengan abang shahrul, hujung bulan dia kasi tasya gaji. haha seronok hidup. dah duduk rumah nea, online 24 hours lah kerja tasya tak pun layan Running Man, hehe that my job right now :D anyway nanti tasya update lagi okay. byebyee blogger :*

Followers