BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 30 January 2012

happy !

tasya happy sangat sangat semalam :)
sebab ape ? tunggu lah nanty tasya bagitau .
biar tasya rahsiakan dulu :)
kbaii :P

Saturday, 28 January 2012

zaman college :)

perkare biase dekat college ,
jumpe kawan baru and perangai berbeza :)
tapi kelas tasya DOA26 memang best .
setengah jep lah .
ade setengah group tak berape nak okay dengan kitorang .
then tasya dapat gelaran baru dekat sane .
budak lelaki yang bagi .
haishh ! 
gelaran tasya MODEL PERANCIS ><
jahat bebeno diorang nea .
ape yang model pun tasya tak tahu lah =='
haha , tapi korang ade gelaran tue ?
tade kan ? haha
end !

Sunday, 22 January 2012

please :'(

korang , stop lah tanye kenape tasya dah break dengan ayen .
penad lah nak cakap and sedih biler ingat balek .
kan tasya dah tulis semua dalam nea .
korang bace jep lah .
tasya dalam proses nak lupekan dea .
biar dea bahagia dengan pilihan hati dea .
tapi biler korang asyek tanye kenape break ,
tasya lagi teringat dekat dea .
please lah faham tasya :'(
yang gambar dekat blogger nea pulak , tasya nak delete .
tak tahu kenape tak boleh .
line lembab !
kbaii .

Saturday, 21 January 2012

ini orang :)

firstly tasya nak terima kasih dekat budak nea , haha . tade lah . name dea Arief Syahimie . dea boleh dikatekan baek lah jugak . kadang kadang menyakitkan hati . nak lempang dea pun ade jugak . haha . mati tasya kalau dea bace nea :P err , kesah ape . kan Syahimie . haha , tasya nak cakap terima kasih dekat dea nea sebab dea dah bagi semangat dekat tasya pasal hubungan tasya dengan ayen and dea tahu semua cerita pasal tasya . now pasal Arief jugak , tasya dah dapat lupekan ayen sikit demi sedikit . kadang kadang kalau tasya tengah bored , Arief jugak lah text tasya (tue pun kalau dea ade kredit) haha :D kalau sehari text , tak gaduh . tak lengkap hidup dea . haha , *jahatt . and now tasya buad relay dengan dea dekat acc Shomott Ameeraa . walaupun acc tue tasya deactive buat sementare waktu . lepas tasya dah tangkap gambar dengan arief , baru tasya nak deactive acc tasya . sabtu next week Arief ajak tasya datang kenduri cousin dea sebagai girlfriend Arief sendiri . walaupun Fake only . haha , and mase tue tasya nak tangkap gambar dengan Arief . dah bagitau dea awal awal . hehe . siap dah bagitau nak pakai baju warne ape . haha , serasi lah konon . baju kurung tasya pun tak tahu mane pergi . Arief cakap dea amek dah bomohkan tasya :( jahat ini budak ! haha , ary tue dea anta gambar dekat tasya and tasya anta gambar dekat dea . then tasya terus buat Wallpaper phone tasya gambar dea yang bawah nea . gedikk ! hehe . okay , malas nak merapu cerita pasal dea nea . nea lah budak muka yang tengah bajet HOT . haha :P


rindu

rindu yer nak update blogger :)
last tasya update blogger 1 January .
now banyak story yang tasya nak cerita .
firstly 4 January tasya dah masuk study dekat Banting .
banyak lah cerita pasal hostel dekat sane .
tapi kena kuatkan semangat and fokus study .
kadang kadang nak tidur katil atas pun takod jugak .
alhamdulillah tade pape jadi .
and now tasya dekat rumah sebab cuti raye cine . 
walaupun hanye 2 hari .
sedihh betul !

secondly tasya nak buad dekat blogger nea ,
tasya tak sampai hati nak delete gambar tasya dengan ayen dalam nea .
walaupun sekarang kitorang betul betul dah tade pape hubungan lagi
cuma sekadar kawan :'(
nanty tasya bagitau siape calon baru tasya .
cehh ! haha
kbaii kawan kawan :P
stop cerita pasal nea :)

Sunday, 1 January 2012

TITANIC :)

jum tengok TITANIC dekat Astro Ria :) 


masalah melanda :/

tasya nak story sikit .
korang dah tahu kan masalah tasya dengan ayen .
sekarang kawan baek tasya 'eyqah' pun ade masalah macam tasya .
hidup nea memang tak lari dari masalah kan ?
bersabar jep lah .
mungkin ade hikmah disebalik kejadian nea
yang penting senyum :)

for you ayen :'(


Followers