BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 31 December 2011

pasal dea :(

hari nea tasya text ayen tanye dea sayang tasya atau tak .
tasya mintak dea jujur .
tapi dea tanak :(
lastly tasya text dekat ayen , 
tasya akan lepaskan dea .
walaupun tasya harap ade peluang kedua untuk baiki hubungan nea .
tapi tasya rase macam tade .
biarlah dea bahagia dengan hidup dea .
tasya takkan ganggu hidup dea lagi .
walaupun berat hati tasya nak lepaskan dea ,
tapi kalau dea tak sayang tasya lagi ,
kenape nak pakse :(
tue lah akher text tasya bagi dekat dea :'(

tadi tasya keluar beli barang sikit dengan ibu and abang .
tiber tiber phone tasya bunyi mase tu depan abang .
tasya tengok ayen call .
tasya pun jawab jep lah walaupun time tue depan abang .
dea suruh tasya call balek .
tasya cakap tade kredit .
and dah sampai rumah , tasya text dea nak cakap ape .
dea tak reply :'(
sedihh yer ! rindu nak dengar suare dea lagi .
tapi dea bukan milik tasya lagi :'(

HAPPY NEW YEAR ! :)

dekat sini tasya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012 :)
banyak kenangan yang tasya tak boleh lupakan tahun 2011 .
especially pergi PLKN and kenal dengan Fareen Aswat :')
tahun 2012 nea , tasya sudah daftar masuk college .
harap pelajaran tasya tak terabai .
insyaAllah :)


Friday, 30 December 2011

crying again :/

tasya tak boleh lah kalau duduk sorang sorang .
nanty mesti tasya nanges .
lagi pulak biler bace text tasya dengan ayen malam tadi .
tasya pakse dea janji dengan tasya akan bahagia dengan pilihan nenek dea .
walaupun tasya tahu tasya takkan pernah bahagia :'(
please tasya stop crying !
benda dah jadi .
tasya yang buad keadaan macam nea .
sebab tasya tak sanggup nak dengar ayen and nenek dea gaduh lagi pasal tasya .
tasya tahu diorang rapat .
takkan tasya nak rampas ayen dari nenek dea .
semua yer salah tasya sebab lepaskan ayen .
lepaskan orang yang tasya betul betul sayang !
i'm sorry Fareen Aswat .

hari nea seharian tak makan .
dari malam semalam sampai sekarang .
menangis membuatkan tasya tak ingat pape .
walaupun mate bengkak menangis satu malam .
tapi keadaan dah berubah .
ayen bukan milik tasya lagi
:'(
nea lah lagu yang tasya tujukan dekat dea dulu .
sampai sekarang 


Thursday, 29 December 2011

:'(

perkare yang tak pernah tasya jangkakan telah jadi .
tasya tinggalkan ayen :'(
saketnya hati tasya . hanye Allah yang tahu .
tasya update blogger nea tak stop menanges .
mate dah pedih plus bengkak merah :'(
tapi tasya tak kesah semua tue .
yang TASYA NAK SEKARANG AYEN !
FAREEN ASWAT !
tasya menyesal suruh dea tinggalkan tasya 
and bahagia dengan pilihan nenek dea .
tapi semua dah terjadi .
tasya tak boleh nak undurkan balek mase
yang penting sekarang ,
tasya cuma nak ayen happy .
walaupun tasya tahu tasya takkan bahagia lagi
cuma ayen yang boleh happykan tasya seorang !
tasya still ingat tarikh and mase nea .
mula couple 1.34 a.m , 4.5.2011
last couple 1.48 a.m , 30.12.2011 :'(

Wednesday, 28 December 2011

crying again :/

tadi tasya call ayen , and dea cakap pasal nenek dea
nenek dea tak suke hubungan tasya dengan ayen :'(
nenek dea nak kitorang putus .
and nenek dea dah carikkan gf baru untuk ayen :'(
sedihh giler !
sampaikan tasya saket kepale asyek menanges .
dari pukol 12.30 a.m sampai sekarang 2.25 a.m
tasya tak sanggup kehilangan dea .
ayen tetap bela tasya depan nenek dea .
cume tasya berharap , hubungan tasya dengan ayen okay :'(
i really love you dear ♥♥



lepak-ing

hari nea tasya keluar dengan eiyra and eyqah .
then jumpe uya dengan efi dekat jusco .
lepak dengan diorang memang best :)
tasya dah sampai dekat jusco , teman eiyra buad Jcard
then jumpe eyqa and jumpe uya dekat rasamas
then kitorang makan dekat rasamas .
habes makan , jalan jalan beli task pad .
jumpe efi dekat sane . lepak dengan dea sekali .
semua time tue tengah masuk air . haha

lepas tue tasya , eiyra and eyqah gerak pergi GM pulak .
habes banyak borong !
mentang mentang murah . haha
then eyqah ajaj pergi Harbour Place pulak .
sebab dea tak pernah pergi .
dekat sane tasya and eyqa cuma beli cermin mate same .
COMEL ! dah macam budak Nerd ! haha
boleh pulak hujan dekat situ .
pukol 7 jugak lah kitorang balek .
antar eyqah balek dulu and tasya .
wahh ! seharian berjalan . penad lah siot ! ahaha

Tuesday, 27 December 2011

SEDIHH ! SEDIHH ! SEDIHH !






sedihh !

walaupun tasya dengan ayen tengah ade masalah pasal family dea .
tasya tanak pikir sangat .
nanty tasya yang sedih .
lagipun ayen tak suke tengok tasya sedih .
tapi benda dah jadi .
benda nea berulang lagi dekat tasya .
saket giler hati biler hubungan kitorang mama and nenek dea tak suke 
tasya tak sanggup ayen kene marah pasal tasya :'(
i'm sorry dear :'(


Sunday, 25 December 2011

memories 2011

kenangan tasya tahun 2011 nea , tasya habes sekolah .
then dapat masuk PLKN .
haha , walaupun mule-mule nanges tanak pergi .
last-last enjoy dekat sane !
#the end :)


rutin dekat rumah hari nea

pagi buta baru tasya nak tidor .
pukol 4.30 a.m tak silap baru tasya tidor .
bangun pukol 12 .
kemas bilik sebab malas nak kemas depan . haha
then termenung tengok tv .
pinjam Blackberry abang sharul online :)
then basuh pinggan sebab nanty ibu bising tak buad kerja rumah :/
lepas tue tidor , yeahh !
bangun balek pukol 3 sebab ibu and perempuan tue nak keluar .
antar perempuan tue balek ,
berambus pun !
ibu suruh tasya duduk rumah -.-
DIPINGGIRKAN !
malas nak amek peduli , buad saket hati jep .
then online sampai lah sekarang .
bosan duduk rumah sorang-sorang .
dah 2 hari duduk rumah sorang-sorang !

gaduh besar !

semalam gaduh dengan kaka ,
sebab lame giler dea online .
tasya cakap lah nak pakai pulak .
dea cakap bukan laptop kau pun .
tasya cakap balek , kau ade laptop sendiri pahal tak bawak ?!
bodohh ! pemalas nak bawak laptop
dah tue malam tadi dea online sampai 1.30 a.m
pale otak dea !
then nak suruh tutup lampu cakap baek2 .
tasya kesah ape !
buad pekak jep .
haha , berbintat dea .

tasya tengok dekat friend , perempuan tue UNFRIEND tasya dekat FB dea .
haha , so FUNNY lah girls !
asal fb LAKI KAU tanak unfriend aku jugak ?
kenape nak STALKER aku ?
sorry ! awal awal aku dah REMOVE jantan tue !
untung lah anak kesayangan dah balek .
cakap dengan kau baek jep ,
biler start aku nak menjerit !
bagus aku nak keluar rumah cepat !
so tade lah aku yang saket hati :')

jadi orang penting dalam hidup seseorang best kan ?
tasya tak pernah dapat rase macam tue .
aku ade orang sayang kea tak !
:'(

Saturday, 24 December 2011

:(

petang tadi IM dengan ayen .
then dea cakap dea nak benti belajar and kerja .
huhh !
nak kerja ?
kalau tasya cakap tasya tanak belaja nak kerja ,
bukannya dea bagi .
kalau dea nak benti belajar dekat PTPL ,
masuk lah banting .
dekat dengan tasya .
tasya cuma nak dea dekat dengan tasya jep .
kalau dea kerja , memang susah nak jumpe dea .
tapi keputusan dekat tangan dea .
tasya dah tak nak pakse ayen lagi :')
yang pasti tasya sedihh :/


Masih Cinta


tik tik tik 
waktu berdetik 
tak mungkin bisa ku hentikan
mahumu jadi mahuku
pahit pun itu ku tersenyum :)
kamu , tak tahu 
rasanya hatiku
saat berhadapan kamu
tik tik tik 
air mataku 
biar terjatuh dalam hati
mahuku tak penting lagi
biarku buang bahagia mu
kamu , tak tahu 
rasanya hatiku
saat berhadapan kamu
kamu tak bisa
bayangkan rasanya jadi diriku
yang masih cinta 
kamu tak tahu
hancurnya hatiku
saat berhadapan kamu
kamu tak bisa
bayangkan rasannya jadi diriku
yang masih cinta 




doktor cinta , cehh ! haha

doktor cinta ? haha
kebanyakkan yer tasya cakap dengan orang yg ade masalah couple .
kalau kawan-kawan tasya ade masalah dengan boyfie/girlfriend diorang .
mesti tasya nasihatkan diorang .
tapi kalau benda tue terjadi dekat tasya ,
tasya tak tahu nak cakap ape .
macam tasya tak arif . haha 
pelik kan ?
tapi itu lah kenyataan pasal diri tasya :)


Friday, 23 December 2011

bored !

hari nea dah lah tasya bosan tak buad pape .
tadi ayen online and nak tanak layan tasya .
tanye sepatah jawab sepatah .
nampak sangat tengah maen game .
grr ! ><

:D

malam tadi ayen buad super saver .
call tasya pukol 3 .
mengantuk yer ! adoyy . hehe
time tengah call tue ayen cakap dea nak benti belajar sebab dea tak dapat pinjaman PTPTN .
nanty susah sebab PTPL mahal nak tanggung kalau tade PTPTN .
tasya cakap kenape tanak masuk banting jep .
dea akan pertimbangkan :(
harap ayen masuk same study dengan tasya ,

STUDY !

hari selase tasya dah start daftar masuk kolej .
then tidur sehari dekat sane . 
rabu abang amek tasya and eiyra .
naseb baek sehari jep tidor sane .
tak tahan ohh duduk rumah tue .
masuk jep bilik tue , dengan bersepah .
bilik tak sapu , banyak rambut bawah katil .
adoyy ! then tasya sapu bilik tue .
lagi satu toilet dalam bilik kongsi dengan bilik depan .
memang tasya and eiyra tak masuk toilet tue lah .
KOTOR giler ! 
and minggu depan daftar masuk rumah baru . hehe
nad 4.1.2012 bermula lah tasya study :)
kene belajar rajin-rajin .
assigment takleyh tinggal :)
naseb baek satu bilik dengan eiyra , sau cos dengan dea .
and harap satu kelas dengan eiyra :)

kena marah :(

oke semalam tasya kena marah dengan ayen :(
sebab semalam tasya tak makan and tasya makan asam .
sebab tengok syera and shira makan asam .
haha , tasya pun makan lah sekali .
then tasya kena gastrik .
cakap dengan ayen tak makan and nak cakap kena gastrik .
ayen dah tahu dulu .
tue lah perangai tasya .
dea lagi marah tasya sebab tak makan and makan asam .
lahh , bukan selalu pun .
kan kan you ? hehe
and now asyek saket perut dari sebelum tidur semalam .
siall lah ! puihh ! haha

Monday, 19 December 2011

COLLEGE !

esok bermula lah sejarah baru dalam hidup tasya .
esok tasya akan pergi daftar dekat kolej banting .
firstly sedihh sebab tasya tak satu college dengan ayen :(
tasya mintak dea tukar masuk banting , dea tanak :'(
terpakse lah tasya dengan ayen jauh ,
tapi tasya harap dea still sayangkan tasya .
erm , esok tasya pergi daftar dengan abang .
banyak beg tasya bawak .
padahal berape hari jep kelas then cuti sem .
laptop tasya tak sure nak bawak tak .
tasya tak suke nak masuk situ sebab ayen tade !
kalau ayen bace PLEASE YOU ! I NEED YOU :'(
tasya tanak belajar jauh-jauh dengan dea .
tadi tasya nanges pasal benda nea lah ,
nea pun nak nanges sebab fikir ayen jauh dengan tasya .
lagi pulak esok pergi daftar ibu tak ekod :/
dah lah tanak tulis . 
#tengahmenangis :'(

jumpe my lover :)

hari nea tasya pergi buad SSPN , beli no pin PTPTN , buad account CIMB and beli setem .
nea semua untuk belajar .
tadi pergi dengan kak irma .
penad yer .
then boleh lah pulak tasya period !
senget betul !
kak irma dah anta tasya dekat jusco . tasya jumpe ayen .
sian ayen hujan-hujan sanggup datang jumpe tasya .
then tengok wayang cerita Songlap .
bapak bosan doh cerita tue .
dalam wayang pulak sejuk giler !
habes wayang terus duduk luar jusco .
then makan asam and perkare biase ayen buli tasya lagi .
thenn pukol 6.15 tasya anta ayen sampai pintu jusco dea nak balek .
dea tak bagi tasya anta sampai moto .
so , gambar hang out hari nea tade . dea tanak tangkap gambar ,
sedihh yer :(

Sunday, 18 December 2011

hari nea keluar dengan eiyra , nad and faris . pergi tangkap gambar ukiran passport and photostat sijil semua . tasya dah lah tak suke pergi tangkap gambar dekat FOTO-ZZOOM tue ! gambar dea tak cantik . tapi nak buad macam mane sebab satu lagi kedai tutup . terpakse jep lah . then gambar tue jadi macam nea . hodoh giler ! ><

Saturday, 17 December 2011

sunway piramid again ! :)

hari nea tasya pergi Sunway Piramid lagi ! pergi dengan eyqa , eiyra and yanie . jumpe ayen and ajan dekat sane . dah lah susah nak carik parking . dah otw nak pergi jumpe diorang . ayen text mara-mara ! sedih lah tasya . tasya tahu lah dea tak sehad . tapi tayah marah-marah :'( naseb baek tak menanges dekat situ , erm . then tasya tak bercakap dengan dea . kitorang pergi makan dekat A&W . timer tue tak oke lagi . tengah makan baru oke dengan ayen :) tasya suapkan dea , dea suapkan tasya . then pergi karaoke pulak ! melalak dalam tue . tapi tasya tak nyanyi sangat sebab jage ayen . sian dea demam panas :(
ayen baring atas peha tasya then tasya pulak baring atas perut dea . tukar-tukar . hehe . sebab tasya cakap tak tahan sejuk . tue yang dea peluk tasya kuad-kuad . sepanjang karaoke tue dea asyek baring dekat tasya . tasya sapukan minyak cap kapak dekat dea . then tasya pulak baring dekat dea . hehe , sweet yer ! teringin nak buad lagi .
tasya nak jage dea sebab dea tengah demam . tapi tasya nak masuk KOLEJ MCS dah . dea PTPL . jauh yer ! memang dulu tasya menyesal cakap nak masuk PTPL ! bodoh yer tasya nea ! kan sekarang tak dapat satu kolej ! dah tak dapat jage dea kalau dea demam lagi :( and tadi eyqa and ajan cakap dekat ayen , daripade ayen nak tukar masuk SEGI , baek POLITEK dekat banting . selang berape jep dengan MCS . hope dea nak tukar situ :'( please you . i tak sanggup nak jauh dengan you ! nea jep yang i nak mintak dari you . lepas nea i takkan mintak pape dari you lagi . i cume tanak jauh dengan you lagi :'( #iloveyousomuch !

                                                                 

Thursday, 15 December 2011

demam :(

pagi tadi tasya terjage .
suare rase macam tade .
badan pun macam panas sikit .
nea mesti berjangkit dengan ayen demam .
then tasya text ayen cakap tak sehad .
dea suruh tasya makan ubat .
memang tak lah .
ubat pulak tade .
tak larad tasya tidur jep :(

huhh ! :O

hari nea ayen amek tasya dekat rumah pukol 3 . ingatkan dea bawak membe dea sorang jep . dah sampai jusco ayen cakap dekat kawan dea , shafiq dah sampai belum ? takkan shafiq tak sampai lagi? rumah dekat jep . tasya masuk toilet fikir jangan lah shafiq EX tasya . last-last ayen cakap shafiq tunggu dekat MCD . huhh ! memang betul EX tasya . bagus lah . macam mane lah diorang boleh berkawan !
tasya bengang dengan ayen , dea cakap shafiq budak sekolah tasya . tasya diam jep lah . then dea cakap ex tasya . boleh ayen asyik cakap benda yang berkenaan dengan shafiq ! then ayen nyanyi lagu TINGGAL KENANGAN dekat tasya pasal shafiq ! memang tasya tarik muke ketat lah dekat dea ! =='
lepas tue dah oke , dekat MCD . tasya amek beg ayen , tasya letak Chibi . then tasya bagi Perfume 'ONE PURE' kod . hehe , luper name perfume tue . tasya bagi depan membe-membe ayen sekali . ayen cakap nak pakai time pergi kolej . boleh awek ngorat ! :/ memang tasya marah lah ! ayen kene cubit lagi . dari amek tasya kene cubet . ayen cakap dekat membe dea tasya POLIS ! grr ! then kitorang pergi tengok wayang cerita Puss in Boot !
dah beli tiket , jumpe eyqa and ajan dekat sane . orang macam sombong kan . erm . then masuk wayang . lambat giler ! padahal pergi beli popcorn . cume tasya dengan ayen jep set couple . yang laen semua bawah . haha . memang miang ayen naek lah .haha . opss ! keluar wayang lalu depan Secret and Rasamas . nampak dea . tasya rase dea pandang . cume cover pandang . serba salah . tapi kenape nak serba salah pulak kan ? erm . then singgah kedai asam . perkare penting . hehe , then ayen anta tasya balek . tapi tasya yang bawak moto oke . haha , jangan terkejut pulak ! laju jugak tasya bawak . haha :D then sampailah rumah . sebelum tue tasya salam ayen and pesan dekat dea and membe dea , ingatkan ayen jangan mengatal and bawak moto laju . hehe .
THE END !

Tuesday, 13 December 2011

saket kepale

pukol 1.45 baru bangun tidor .
saket yer kepale aku .
tapi best tidur sebab mendung jep .
taspi sekarang jangan lah hujan .
takod duduk rumah sorang-sorang nea :(

morning peeps !

percaye tak hari nea tasya bangun awal ?
pukol 9 dah bangun tau ,
haha , setelah sekian lame tak bangun pagi macam nea .
tak suke kalau bangun awal , perut mesti lapar giler .
so tadi lepas kemas rumah ,
tasya breakfast jus oren dengan chocolate chip jep .
tue lah jual mahal .
ibu nak belikan nasi lemak tanak .
hehe .

hampir break out ! :(

oke korang . tadi tasya elok-elok tengah text dengan ayen ,
dea tiber-tiber cakap tasya tak happy dengan dea .
padahal tasya dengan dea oke jep .
then dea cakap macam nea ,
'mungkin dah tiber mase yer i lepaskan you :'('
sedih giler dea cakap macam tue .
tasya cakap dekat dea ,
dah tak sayang tasya ? dah tak cintakan tasya ? betul nak lepaskan tasya ?
dea cakap dea sayang tasya sangat-sangat .
tasya lagi sayang dea .
tak pernah berhenti sayangkan dea .

sebab dea dah banyak berubah demi tasya :)
tasya hargai orang macam dea .
sanggup lakukan ape saje demi tasya .
nea dea nak tasya tinggalkan dea ? sorry sayang !
I TAKKAN TINGGALKAN YOU !
then dah oke .
tapi dea cakap dekat tasya dea hiris jari dea !
mengamuk lah tasya .
tasya cakap nak tengok gambar jari dea ,
dea tanak !
dea kate sikit jep .
tasya tak percaya sikit !

kenape lah dea sanggup buad macam tue :'(
padahal dea mara biler tasya nak toreh tangan !
tapi kenape dea yang buad !
tapi sekarang dah oke dengan dea .
selame nea dea tak percaye yang tasya sayangkan dea .
dea cakap dea dah percaye ,
tapi tasya tak percaye yang dea dah percaye dekat tasya .
dea cakap kalau tak caye , dea buktikan lagi .
dea nak hiris jari lagi 1 !
marah lah tasya !
tapi sekarang dea dah oke .
kesian dea demam .
tasya dah nasihat , tanak dengar .
jauh tasya nak jage dea .

tak dapat satu kolej dengan dea :'(
sedih giler !
tak dapat nak jumpe setiap hari .
hope hubungan kitorang nea kekal .
walaupun ramai yang cakap kalau orang dah study mesti dapat gf laen :(
tasya harap sangat hati dea tak berubah dekat tasya .
kalau berubah pun , tape lah .
bukan jodoh tasya dengan ayen .
tapi yang tasya tahu ,
tasya sayang ayen sangat-sangat !
tak sanggup nak tulis lagi 
#finish !

harbour place

hari ahad , tasya keluar dengan eiyra .
mule-mule pergi makan MCD jep .
but dea ajak pergi harbour .
tasya on jep .
dah sampai harbour , tempat yer menakodkan .
tingkat 1 sampai 6 tade orang .
tingkat 7 baru ade .
tue pon sebab tingkat tue ade wayang and Inbox karaoke .
pelik sikit . haha

then tasya shopping dekat sane .
tasya beli kasut and dress :)
wahh ! tak pernah tau beli dress .
hehe , tapi kesian eiyra .
dah jumpe dress cantik , tak bole nak zip .
haha , barang dekat situ memang murah-murah !
nanty tasya tangkap gambar pakai dress , tasya upload oke :)

Thursday, 8 December 2011

berat ! =='

tadi tasya timbang berat dekat jusco .
OMG ! naek 1.5kg !!
tidak boleh terima nea .
nak kene diet balek .
walaupun sekarang perut tengah lapar giler =='
just fikir berat dah naek :(

hang out again :)

hari khames tasya keluar dengan eiyra lagi .
tapi pergi jusco jep .
tengok wayang cerita twilight saga .
best giler !
cerita twilight romantik , 
tapi eiyra balas dendam dekat tasya .
bole dea jatuhkan popcorn atas beg tasya .
grr ! ==' haha .

lepas keluar wayang , lepak dengan iqmal .
pergi makan and jalan-jalan .
nak carik kasut tapi tade sale .
bongok betul !
then amek eyka dekat rumah .
kitorang pergi GM pulak .
niat nak pergi GM nak beli kasut .
tapi handbeg pulak tasya beli .
haishh ! then pergi tesco jumpe iena .
nak bagi lens dea .
baru lahh balek rumah . kepale dah saket giler .
eyka and eiyra ajak lepak kedai makan .
tapi tasya tak larat dah :/

Wednesday, 7 December 2011

sunway :)

hari nea berjalan sakan tasya , hehe 
firstly eiyra amek tasya lepas dea habes jogging .
then pergi makan dekat bidayah .
balek rumah eiyra tunggu dea siap .
then pergi jusco kejap mama eiyra nak beli barang .
dah anta mama eiyra balek , amek eyka dekat rumah and terus pergi sunway .
laju ohh eiyra bawak kereta . hehe
11.45 dah sampai sunway :)
first time pergi sunway dengan diorang naek kereta . hehe
dah sampai tasya pergi ATM .
then makan dekat Burger King .

dah kenyang ape lagi , maen bowling lahh . haha
first-first tasya maen bola asyek masuk longkang !
sial betul ! haha .
lame-lame oke .
sedihh tempat ketige :(
lepas habes maen bowling kitorang pergi karaoke pulak .
melalak sekuat hati !
keluar jep semua suare hilang .
then pergi tangkap gambar dekat bawah sempena Christmas .
ade pulak beberape orang lelaki .
not bad .
eiyra dah mengatal . haha
kitorang suruh dea tolong tangkap kan gambar kitorang bertige :)
selepas itu , mase untuk balek .
adoyy ! dah lahh hujan . halan jem pulak .
naseb baek tak lame . hehe
so nea lahh gambar kitorang :)



Sunday, 4 December 2011

keadaan dekat kampung :)

first gambar mase sampai sane . 
hehe  gambar dengan anak abang Fuad .
suke besarkan mate .

balek kampung jumaat petang , sampai pukol 9.30 .
malam tue tidor pukol 12 kod
sabtu pagi bangun 7.30 .
mate memang payah nak bukak !
haha , then mule ramai orang .
lepas kak farah habes make-up ,
tasya pulak dorang make-up , hehe
nak jugak famous :P
nea lahh hasil yer :)
maaf lahh yer rambut serabai .

yang nea pulak hari ahad ,
malam sabtu , kak farah cakap dengan tasya suruh jadi pengapit dea .
huhh !
seriuos ? haha
naseb baek ade baju warne hijau .
sebab tema lelaki hijau :)
lepas tasya dah make-up sendiri .
zahir (pengapit lelaki)
make-up kan tasya lagi .
maklum lahh nak jugak glamour !
haha .
so 2 hari berturut-turut , tasya di make-up oke mak andam :D
nea lahh lepas make-up sebelom pergi rumah pengantin lelaki .



Thursday, 1 December 2011

sebelum balek kampung :)


sayang nak tinggalkan CHIBI :'(


iqmal jahat !

bukan nak tangkap gambar .
tapi pergi record !

balek kampung :/

malam tadi tasya dah siap packing baju untuk balek kampung
lame yer . 3 hari 2 malam .
hari nea tasya balek kampung dengan ibu jep .
only 2 person .
haiyakk !
tasya nak ajak kawan , tapi semua yer busy , tak bole 
tasya harap selame 2 hari tasya tak online , 
please jangan ade orang yang mengatal tangan tue nak LIKE status tasya banyak-banyak !
ohh ! sengsare ohh .
tadi pun dah kena .
naseb baek tasya online dulu .
maklum lahh orang HOT ! haha
geli tasya dengar :D
kbaii ! nak siap2 :)

Followers