BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 31 December 2011

pasal dea :(

hari nea tasya text ayen tanye dea sayang tasya atau tak .
tasya mintak dea jujur .
tapi dea tanak :(
lastly tasya text dekat ayen , 
tasya akan lepaskan dea .
walaupun tasya harap ade peluang kedua untuk baiki hubungan nea .
tapi tasya rase macam tade .
biarlah dea bahagia dengan hidup dea .
tasya takkan ganggu hidup dea lagi .
walaupun berat hati tasya nak lepaskan dea ,
tapi kalau dea tak sayang tasya lagi ,
kenape nak pakse :(
tue lah akher text tasya bagi dekat dea :'(

tadi tasya keluar beli barang sikit dengan ibu and abang .
tiber tiber phone tasya bunyi mase tu depan abang .
tasya tengok ayen call .
tasya pun jawab jep lah walaupun time tue depan abang .
dea suruh tasya call balek .
tasya cakap tade kredit .
and dah sampai rumah , tasya text dea nak cakap ape .
dea tak reply :'(
sedihh yer ! rindu nak dengar suare dea lagi .
tapi dea bukan milik tasya lagi :'(

HAPPY NEW YEAR ! :)

dekat sini tasya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2012 :)
banyak kenangan yang tasya tak boleh lupakan tahun 2011 .
especially pergi PLKN and kenal dengan Fareen Aswat :')
tahun 2012 nea , tasya sudah daftar masuk college .
harap pelajaran tasya tak terabai .
insyaAllah :)


Friday, 30 December 2011

crying again :/

tasya tak boleh lah kalau duduk sorang sorang .
nanty mesti tasya nanges .
lagi pulak biler bace text tasya dengan ayen malam tadi .
tasya pakse dea janji dengan tasya akan bahagia dengan pilihan nenek dea .
walaupun tasya tahu tasya takkan pernah bahagia :'(
please tasya stop crying !
benda dah jadi .
tasya yang buad keadaan macam nea .
sebab tasya tak sanggup nak dengar ayen and nenek dea gaduh lagi pasal tasya .
tasya tahu diorang rapat .
takkan tasya nak rampas ayen dari nenek dea .
semua yer salah tasya sebab lepaskan ayen .
lepaskan orang yang tasya betul betul sayang !
i'm sorry Fareen Aswat .

hari nea seharian tak makan .
dari malam semalam sampai sekarang .
menangis membuatkan tasya tak ingat pape .
walaupun mate bengkak menangis satu malam .
tapi keadaan dah berubah .
ayen bukan milik tasya lagi
:'(
nea lah lagu yang tasya tujukan dekat dea dulu .
sampai sekarang 


Thursday, 29 December 2011

:'(

perkare yang tak pernah tasya jangkakan telah jadi .
tasya tinggalkan ayen :'(
saketnya hati tasya . hanye Allah yang tahu .
tasya update blogger nea tak stop menanges .
mate dah pedih plus bengkak merah :'(
tapi tasya tak kesah semua tue .
yang TASYA NAK SEKARANG AYEN !
FAREEN ASWAT !
tasya menyesal suruh dea tinggalkan tasya 
and bahagia dengan pilihan nenek dea .
tapi semua dah terjadi .
tasya tak boleh nak undurkan balek mase
yang penting sekarang ,
tasya cuma nak ayen happy .
walaupun tasya tahu tasya takkan bahagia lagi
cuma ayen yang boleh happykan tasya seorang !
tasya still ingat tarikh and mase nea .
mula couple 1.34 a.m , 4.5.2011
last couple 1.48 a.m , 30.12.2011 :'(

Wednesday, 28 December 2011

crying again :/

tadi tasya call ayen , and dea cakap pasal nenek dea
nenek dea tak suke hubungan tasya dengan ayen :'(
nenek dea nak kitorang putus .
and nenek dea dah carikkan gf baru untuk ayen :'(
sedihh giler !
sampaikan tasya saket kepale asyek menanges .
dari pukol 12.30 a.m sampai sekarang 2.25 a.m
tasya tak sanggup kehilangan dea .
ayen tetap bela tasya depan nenek dea .
cume tasya berharap , hubungan tasya dengan ayen okay :'(
i really love you dear ♥♥



lepak-ing

hari nea tasya keluar dengan eiyra and eyqah .
then jumpe uya dengan efi dekat jusco .
lepak dengan diorang memang best :)
tasya dah sampai dekat jusco , teman eiyra buad Jcard
then jumpe eyqa and jumpe uya dekat rasamas
then kitorang makan dekat rasamas .
habes makan , jalan jalan beli task pad .
jumpe efi dekat sane . lepak dengan dea sekali .
semua time tue tengah masuk air . haha

lepas tue tasya , eiyra and eyqah gerak pergi GM pulak .
habes banyak borong !
mentang mentang murah . haha
then eyqah ajaj pergi Harbour Place pulak .
sebab dea tak pernah pergi .
dekat sane tasya and eyqa cuma beli cermin mate same .
COMEL ! dah macam budak Nerd ! haha
boleh pulak hujan dekat situ .
pukol 7 jugak lah kitorang balek .
antar eyqah balek dulu and tasya .
wahh ! seharian berjalan . penad lah siot ! ahaha

Tuesday, 27 December 2011

SEDIHH ! SEDIHH ! SEDIHH !






sedihh !

walaupun tasya dengan ayen tengah ade masalah pasal family dea .
tasya tanak pikir sangat .
nanty tasya yang sedih .
lagipun ayen tak suke tengok tasya sedih .
tapi benda dah jadi .
benda nea berulang lagi dekat tasya .
saket giler hati biler hubungan kitorang mama and nenek dea tak suke 
tasya tak sanggup ayen kene marah pasal tasya :'(
i'm sorry dear :'(


Sunday, 25 December 2011

memories 2011

kenangan tasya tahun 2011 nea , tasya habes sekolah .
then dapat masuk PLKN .
haha , walaupun mule-mule nanges tanak pergi .
last-last enjoy dekat sane !
#the end :)


rutin dekat rumah hari nea

pagi buta baru tasya nak tidor .
pukol 4.30 a.m tak silap baru tasya tidor .
bangun pukol 12 .
kemas bilik sebab malas nak kemas depan . haha
then termenung tengok tv .
pinjam Blackberry abang sharul online :)
then basuh pinggan sebab nanty ibu bising tak buad kerja rumah :/
lepas tue tidor , yeahh !
bangun balek pukol 3 sebab ibu and perempuan tue nak keluar .
antar perempuan tue balek ,
berambus pun !
ibu suruh tasya duduk rumah -.-
DIPINGGIRKAN !
malas nak amek peduli , buad saket hati jep .
then online sampai lah sekarang .
bosan duduk rumah sorang-sorang .
dah 2 hari duduk rumah sorang-sorang !

gaduh besar !

semalam gaduh dengan kaka ,
sebab lame giler dea online .
tasya cakap lah nak pakai pulak .
dea cakap bukan laptop kau pun .
tasya cakap balek , kau ade laptop sendiri pahal tak bawak ?!
bodohh ! pemalas nak bawak laptop
dah tue malam tadi dea online sampai 1.30 a.m
pale otak dea !
then nak suruh tutup lampu cakap baek2 .
tasya kesah ape !
buad pekak jep .
haha , berbintat dea .

tasya tengok dekat friend , perempuan tue UNFRIEND tasya dekat FB dea .
haha , so FUNNY lah girls !
asal fb LAKI KAU tanak unfriend aku jugak ?
kenape nak STALKER aku ?
sorry ! awal awal aku dah REMOVE jantan tue !
untung lah anak kesayangan dah balek .
cakap dengan kau baek jep ,
biler start aku nak menjerit !
bagus aku nak keluar rumah cepat !
so tade lah aku yang saket hati :')

jadi orang penting dalam hidup seseorang best kan ?
tasya tak pernah dapat rase macam tue .
aku ade orang sayang kea tak !
:'(

Saturday, 24 December 2011

:(

petang tadi IM dengan ayen .
then dea cakap dea nak benti belajar and kerja .
huhh !
nak kerja ?
kalau tasya cakap tasya tanak belaja nak kerja ,
bukannya dea bagi .
kalau dea nak benti belajar dekat PTPL ,
masuk lah banting .
dekat dengan tasya .
tasya cuma nak dea dekat dengan tasya jep .
kalau dea kerja , memang susah nak jumpe dea .
tapi keputusan dekat tangan dea .
tasya dah tak nak pakse ayen lagi :')
yang pasti tasya sedihh :/


Masih Cinta


tik tik tik 
waktu berdetik 
tak mungkin bisa ku hentikan
mahumu jadi mahuku
pahit pun itu ku tersenyum :)
kamu , tak tahu 
rasanya hatiku
saat berhadapan kamu
tik tik tik 
air mataku 
biar terjatuh dalam hati
mahuku tak penting lagi
biarku buang bahagia mu
kamu , tak tahu 
rasanya hatiku
saat berhadapan kamu
kamu tak bisa
bayangkan rasanya jadi diriku
yang masih cinta 
kamu tak tahu
hancurnya hatiku
saat berhadapan kamu
kamu tak bisa
bayangkan rasannya jadi diriku
yang masih cinta 




doktor cinta , cehh ! haha

doktor cinta ? haha
kebanyakkan yer tasya cakap dengan orang yg ade masalah couple .
kalau kawan-kawan tasya ade masalah dengan boyfie/girlfriend diorang .
mesti tasya nasihatkan diorang .
tapi kalau benda tue terjadi dekat tasya ,
tasya tak tahu nak cakap ape .
macam tasya tak arif . haha 
pelik kan ?
tapi itu lah kenyataan pasal diri tasya :)


Friday, 23 December 2011

bored !

hari nea dah lah tasya bosan tak buad pape .
tadi ayen online and nak tanak layan tasya .
tanye sepatah jawab sepatah .
nampak sangat tengah maen game .
grr ! ><

:D

malam tadi ayen buad super saver .
call tasya pukol 3 .
mengantuk yer ! adoyy . hehe
time tengah call tue ayen cakap dea nak benti belajar sebab dea tak dapat pinjaman PTPTN .
nanty susah sebab PTPL mahal nak tanggung kalau tade PTPTN .
tasya cakap kenape tanak masuk banting jep .
dea akan pertimbangkan :(
harap ayen masuk same study dengan tasya ,

STUDY !

hari selase tasya dah start daftar masuk kolej .
then tidur sehari dekat sane . 
rabu abang amek tasya and eiyra .
naseb baek sehari jep tidor sane .
tak tahan ohh duduk rumah tue .
masuk jep bilik tue , dengan bersepah .
bilik tak sapu , banyak rambut bawah katil .
adoyy ! then tasya sapu bilik tue .
lagi satu toilet dalam bilik kongsi dengan bilik depan .
memang tasya and eiyra tak masuk toilet tue lah .
KOTOR giler ! 
and minggu depan daftar masuk rumah baru . hehe
nad 4.1.2012 bermula lah tasya study :)
kene belajar rajin-rajin .
assigment takleyh tinggal :)
naseb baek satu bilik dengan eiyra , sau cos dengan dea .
and harap satu kelas dengan eiyra :)

kena marah :(

oke semalam tasya kena marah dengan ayen :(
sebab semalam tasya tak makan and tasya makan asam .
sebab tengok syera and shira makan asam .
haha , tasya pun makan lah sekali .
then tasya kena gastrik .
cakap dengan ayen tak makan and nak cakap kena gastrik .
ayen dah tahu dulu .
tue lah perangai tasya .
dea lagi marah tasya sebab tak makan and makan asam .
lahh , bukan selalu pun .
kan kan you ? hehe
and now asyek saket perut dari sebelum tidur semalam .
siall lah ! puihh ! haha

Monday, 19 December 2011

COLLEGE !

esok bermula lah sejarah baru dalam hidup tasya .
esok tasya akan pergi daftar dekat kolej banting .
firstly sedihh sebab tasya tak satu college dengan ayen :(
tasya mintak dea tukar masuk banting , dea tanak :'(
terpakse lah tasya dengan ayen jauh ,
tapi tasya harap dea still sayangkan tasya .
erm , esok tasya pergi daftar dengan abang .
banyak beg tasya bawak .
padahal berape hari jep kelas then cuti sem .
laptop tasya tak sure nak bawak tak .
tasya tak suke nak masuk situ sebab ayen tade !
kalau ayen bace PLEASE YOU ! I NEED YOU :'(
tasya tanak belajar jauh-jauh dengan dea .
tadi tasya nanges pasal benda nea lah ,
nea pun nak nanges sebab fikir ayen jauh dengan tasya .
lagi pulak esok pergi daftar ibu tak ekod :/
dah lah tanak tulis . 
#tengahmenangis :'(

jumpe my lover :)

hari nea tasya pergi buad SSPN , beli no pin PTPTN , buad account CIMB and beli setem .
nea semua untuk belajar .
tadi pergi dengan kak irma .
penad yer .
then boleh lah pulak tasya period !
senget betul !
kak irma dah anta tasya dekat jusco . tasya jumpe ayen .
sian ayen hujan-hujan sanggup datang jumpe tasya .
then tengok wayang cerita Songlap .
bapak bosan doh cerita tue .
dalam wayang pulak sejuk giler !
habes wayang terus duduk luar jusco .
then makan asam and perkare biase ayen buli tasya lagi .
thenn pukol 6.15 tasya anta ayen sampai pintu jusco dea nak balek .
dea tak bagi tasya anta sampai moto .
so , gambar hang out hari nea tade . dea tanak tangkap gambar ,
sedihh yer :(

Sunday, 18 December 2011

hari nea keluar dengan eiyra , nad and faris . pergi tangkap gambar ukiran passport and photostat sijil semua . tasya dah lah tak suke pergi tangkap gambar dekat FOTO-ZZOOM tue ! gambar dea tak cantik . tapi nak buad macam mane sebab satu lagi kedai tutup . terpakse jep lah . then gambar tue jadi macam nea . hodoh giler ! ><

Saturday, 17 December 2011

sunway piramid again ! :)

hari nea tasya pergi Sunway Piramid lagi ! pergi dengan eyqa , eiyra and yanie . jumpe ayen and ajan dekat sane . dah lah susah nak carik parking . dah otw nak pergi jumpe diorang . ayen text mara-mara ! sedih lah tasya . tasya tahu lah dea tak sehad . tapi tayah marah-marah :'( naseb baek tak menanges dekat situ , erm . then tasya tak bercakap dengan dea . kitorang pergi makan dekat A&W . timer tue tak oke lagi . tengah makan baru oke dengan ayen :) tasya suapkan dea , dea suapkan tasya . then pergi karaoke pulak ! melalak dalam tue . tapi tasya tak nyanyi sangat sebab jage ayen . sian dea demam panas :(
ayen baring atas peha tasya then tasya pulak baring atas perut dea . tukar-tukar . hehe . sebab tasya cakap tak tahan sejuk . tue yang dea peluk tasya kuad-kuad . sepanjang karaoke tue dea asyek baring dekat tasya . tasya sapukan minyak cap kapak dekat dea . then tasya pulak baring dekat dea . hehe , sweet yer ! teringin nak buad lagi .
tasya nak jage dea sebab dea tengah demam . tapi tasya nak masuk KOLEJ MCS dah . dea PTPL . jauh yer ! memang dulu tasya menyesal cakap nak masuk PTPL ! bodoh yer tasya nea ! kan sekarang tak dapat satu kolej ! dah tak dapat jage dea kalau dea demam lagi :( and tadi eyqa and ajan cakap dekat ayen , daripade ayen nak tukar masuk SEGI , baek POLITEK dekat banting . selang berape jep dengan MCS . hope dea nak tukar situ :'( please you . i tak sanggup nak jauh dengan you ! nea jep yang i nak mintak dari you . lepas nea i takkan mintak pape dari you lagi . i cume tanak jauh dengan you lagi :'( #iloveyousomuch !

                                                                 

Thursday, 15 December 2011

demam :(

pagi tadi tasya terjage .
suare rase macam tade .
badan pun macam panas sikit .
nea mesti berjangkit dengan ayen demam .
then tasya text ayen cakap tak sehad .
dea suruh tasya makan ubat .
memang tak lah .
ubat pulak tade .
tak larad tasya tidur jep :(

huhh ! :O

hari nea ayen amek tasya dekat rumah pukol 3 . ingatkan dea bawak membe dea sorang jep . dah sampai jusco ayen cakap dekat kawan dea , shafiq dah sampai belum ? takkan shafiq tak sampai lagi? rumah dekat jep . tasya masuk toilet fikir jangan lah shafiq EX tasya . last-last ayen cakap shafiq tunggu dekat MCD . huhh ! memang betul EX tasya . bagus lah . macam mane lah diorang boleh berkawan !
tasya bengang dengan ayen , dea cakap shafiq budak sekolah tasya . tasya diam jep lah . then dea cakap ex tasya . boleh ayen asyik cakap benda yang berkenaan dengan shafiq ! then ayen nyanyi lagu TINGGAL KENANGAN dekat tasya pasal shafiq ! memang tasya tarik muke ketat lah dekat dea ! =='
lepas tue dah oke , dekat MCD . tasya amek beg ayen , tasya letak Chibi . then tasya bagi Perfume 'ONE PURE' kod . hehe , luper name perfume tue . tasya bagi depan membe-membe ayen sekali . ayen cakap nak pakai time pergi kolej . boleh awek ngorat ! :/ memang tasya marah lah ! ayen kene cubit lagi . dari amek tasya kene cubet . ayen cakap dekat membe dea tasya POLIS ! grr ! then kitorang pergi tengok wayang cerita Puss in Boot !
dah beli tiket , jumpe eyqa and ajan dekat sane . orang macam sombong kan . erm . then masuk wayang . lambat giler ! padahal pergi beli popcorn . cume tasya dengan ayen jep set couple . yang laen semua bawah . haha . memang miang ayen naek lah .haha . opss ! keluar wayang lalu depan Secret and Rasamas . nampak dea . tasya rase dea pandang . cume cover pandang . serba salah . tapi kenape nak serba salah pulak kan ? erm . then singgah kedai asam . perkare penting . hehe , then ayen anta tasya balek . tapi tasya yang bawak moto oke . haha , jangan terkejut pulak ! laju jugak tasya bawak . haha :D then sampailah rumah . sebelum tue tasya salam ayen and pesan dekat dea and membe dea , ingatkan ayen jangan mengatal and bawak moto laju . hehe .
THE END !

Tuesday, 13 December 2011

saket kepale

pukol 1.45 baru bangun tidor .
saket yer kepale aku .
tapi best tidur sebab mendung jep .
taspi sekarang jangan lah hujan .
takod duduk rumah sorang-sorang nea :(

morning peeps !

percaye tak hari nea tasya bangun awal ?
pukol 9 dah bangun tau ,
haha , setelah sekian lame tak bangun pagi macam nea .
tak suke kalau bangun awal , perut mesti lapar giler .
so tadi lepas kemas rumah ,
tasya breakfast jus oren dengan chocolate chip jep .
tue lah jual mahal .
ibu nak belikan nasi lemak tanak .
hehe .

hampir break out ! :(

oke korang . tadi tasya elok-elok tengah text dengan ayen ,
dea tiber-tiber cakap tasya tak happy dengan dea .
padahal tasya dengan dea oke jep .
then dea cakap macam nea ,
'mungkin dah tiber mase yer i lepaskan you :'('
sedih giler dea cakap macam tue .
tasya cakap dekat dea ,
dah tak sayang tasya ? dah tak cintakan tasya ? betul nak lepaskan tasya ?
dea cakap dea sayang tasya sangat-sangat .
tasya lagi sayang dea .
tak pernah berhenti sayangkan dea .

sebab dea dah banyak berubah demi tasya :)
tasya hargai orang macam dea .
sanggup lakukan ape saje demi tasya .
nea dea nak tasya tinggalkan dea ? sorry sayang !
I TAKKAN TINGGALKAN YOU !
then dah oke .
tapi dea cakap dekat tasya dea hiris jari dea !
mengamuk lah tasya .
tasya cakap nak tengok gambar jari dea ,
dea tanak !
dea kate sikit jep .
tasya tak percaya sikit !

kenape lah dea sanggup buad macam tue :'(
padahal dea mara biler tasya nak toreh tangan !
tapi kenape dea yang buad !
tapi sekarang dah oke dengan dea .
selame nea dea tak percaye yang tasya sayangkan dea .
dea cakap dea dah percaye ,
tapi tasya tak percaye yang dea dah percaye dekat tasya .
dea cakap kalau tak caye , dea buktikan lagi .
dea nak hiris jari lagi 1 !
marah lah tasya !
tapi sekarang dea dah oke .
kesian dea demam .
tasya dah nasihat , tanak dengar .
jauh tasya nak jage dea .

tak dapat satu kolej dengan dea :'(
sedih giler !
tak dapat nak jumpe setiap hari .
hope hubungan kitorang nea kekal .
walaupun ramai yang cakap kalau orang dah study mesti dapat gf laen :(
tasya harap sangat hati dea tak berubah dekat tasya .
kalau berubah pun , tape lah .
bukan jodoh tasya dengan ayen .
tapi yang tasya tahu ,
tasya sayang ayen sangat-sangat !
tak sanggup nak tulis lagi 
#finish !

harbour place

hari ahad , tasya keluar dengan eiyra .
mule-mule pergi makan MCD jep .
but dea ajak pergi harbour .
tasya on jep .
dah sampai harbour , tempat yer menakodkan .
tingkat 1 sampai 6 tade orang .
tingkat 7 baru ade .
tue pon sebab tingkat tue ade wayang and Inbox karaoke .
pelik sikit . haha

then tasya shopping dekat sane .
tasya beli kasut and dress :)
wahh ! tak pernah tau beli dress .
hehe , tapi kesian eiyra .
dah jumpe dress cantik , tak bole nak zip .
haha , barang dekat situ memang murah-murah !
nanty tasya tangkap gambar pakai dress , tasya upload oke :)

Thursday, 8 December 2011

berat ! =='

tadi tasya timbang berat dekat jusco .
OMG ! naek 1.5kg !!
tidak boleh terima nea .
nak kene diet balek .
walaupun sekarang perut tengah lapar giler =='
just fikir berat dah naek :(

hang out again :)

hari khames tasya keluar dengan eiyra lagi .
tapi pergi jusco jep .
tengok wayang cerita twilight saga .
best giler !
cerita twilight romantik , 
tapi eiyra balas dendam dekat tasya .
bole dea jatuhkan popcorn atas beg tasya .
grr ! ==' haha .

lepas keluar wayang , lepak dengan iqmal .
pergi makan and jalan-jalan .
nak carik kasut tapi tade sale .
bongok betul !
then amek eyka dekat rumah .
kitorang pergi GM pulak .
niat nak pergi GM nak beli kasut .
tapi handbeg pulak tasya beli .
haishh ! then pergi tesco jumpe iena .
nak bagi lens dea .
baru lahh balek rumah . kepale dah saket giler .
eyka and eiyra ajak lepak kedai makan .
tapi tasya tak larat dah :/

Wednesday, 7 December 2011

sunway :)

hari nea berjalan sakan tasya , hehe 
firstly eiyra amek tasya lepas dea habes jogging .
then pergi makan dekat bidayah .
balek rumah eiyra tunggu dea siap .
then pergi jusco kejap mama eiyra nak beli barang .
dah anta mama eiyra balek , amek eyka dekat rumah and terus pergi sunway .
laju ohh eiyra bawak kereta . hehe
11.45 dah sampai sunway :)
first time pergi sunway dengan diorang naek kereta . hehe
dah sampai tasya pergi ATM .
then makan dekat Burger King .

dah kenyang ape lagi , maen bowling lahh . haha
first-first tasya maen bola asyek masuk longkang !
sial betul ! haha .
lame-lame oke .
sedihh tempat ketige :(
lepas habes maen bowling kitorang pergi karaoke pulak .
melalak sekuat hati !
keluar jep semua suare hilang .
then pergi tangkap gambar dekat bawah sempena Christmas .
ade pulak beberape orang lelaki .
not bad .
eiyra dah mengatal . haha
kitorang suruh dea tolong tangkap kan gambar kitorang bertige :)
selepas itu , mase untuk balek .
adoyy ! dah lahh hujan . halan jem pulak .
naseb baek tak lame . hehe
so nea lahh gambar kitorang :)



Sunday, 4 December 2011

keadaan dekat kampung :)

first gambar mase sampai sane . 
hehe  gambar dengan anak abang Fuad .
suke besarkan mate .

balek kampung jumaat petang , sampai pukol 9.30 .
malam tue tidor pukol 12 kod
sabtu pagi bangun 7.30 .
mate memang payah nak bukak !
haha , then mule ramai orang .
lepas kak farah habes make-up ,
tasya pulak dorang make-up , hehe
nak jugak famous :P
nea lahh hasil yer :)
maaf lahh yer rambut serabai .

yang nea pulak hari ahad ,
malam sabtu , kak farah cakap dengan tasya suruh jadi pengapit dea .
huhh !
seriuos ? haha
naseb baek ade baju warne hijau .
sebab tema lelaki hijau :)
lepas tasya dah make-up sendiri .
zahir (pengapit lelaki)
make-up kan tasya lagi .
maklum lahh nak jugak glamour !
haha .
so 2 hari berturut-turut , tasya di make-up oke mak andam :D
nea lahh lepas make-up sebelom pergi rumah pengantin lelaki .



Thursday, 1 December 2011

sebelum balek kampung :)


sayang nak tinggalkan CHIBI :'(


iqmal jahat !

bukan nak tangkap gambar .
tapi pergi record !

balek kampung :/

malam tadi tasya dah siap packing baju untuk balek kampung
lame yer . 3 hari 2 malam .
hari nea tasya balek kampung dengan ibu jep .
only 2 person .
haiyakk !
tasya nak ajak kawan , tapi semua yer busy , tak bole 
tasya harap selame 2 hari tasya tak online , 
please jangan ade orang yang mengatal tangan tue nak LIKE status tasya banyak-banyak !
ohh ! sengsare ohh .
tadi pun dah kena .
naseb baek tasya online dulu .
maklum lahh orang HOT ! haha
geli tasya dengar :D
kbaii ! nak siap2 :)

Wednesday, 30 November 2011

berbintat giler !

berbintat giler !
dulu cerita laen .
sekarang cerita laen .
kalau macam nea . tasya dah tawar hati nak belaja !

Tuesday, 29 November 2011

belaja =='

petang tadi tasya text abang tanye biler nak daftar kolej .
then abang cakap kalau bole kames nea .
yahoo !
dapat same dengan ayen biler orientasi :D
tak sabar nak masuk kolej .
tapi kalau sem 1 tasya failed .
bye2 ptpl .
tapi tasya hope lulus :'(
tasya tanak tukar kolej .

Monday, 28 November 2011

you :(

tasya bagi ayen dengar lagu nea :'(

:'(

tadi ayen suruh tasya bukak youtube and search lagu
PACARKU HILANG !
tasya tanye kenape dea anta lagu tue dekat tasya .
dea jawab tak tahu :'(
dea macam tak percaye dekat tasya .
lagu tue pasal perempuan tinggalkan lelaki tue .
dea nak kea tasya tinggalkan dea ?
:'(
tasya takkan tinggalkan dea !!
nea lagu dea tujukan dekat tasya :'(

Friday, 25 November 2011

TWILIGHT SAGA

HAPPY FEET 2


Thursday, 24 November 2011

blurr !

BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN BOSAN !

rutin harian :)

rutin dekat rumah hari nea :

-bangon tidor
-kemas rumah
-tengok tv
-online
-mandi mestilahh belom *busukk !
-makan pon belom .
#terok betol ! haha


muke tak mandi lagi :P




menanges :'(

tadi bace blogger someone .
pasal bf dea meninggal .
sedihh giler lahh :'(
tasya bace blogger dea memang menghayati .
tak tahu kenape .
maybe cerita dea memang sedihh :/

Tuesday, 22 November 2011

duett :(

baru ingat esok nak pergi tengok wayang cerita HAPPY FEET 2 .
disebapkan duet habes .
erm . duduk rumah lahh aku esok .
bapak bosan !
biler nak merayau sikit bising .
tadi nak pergi kedai pon kene bising balek awal .
huhh ?
terkongkong doh !
biler aku nak bebas macam orang laen ?
:'(

stress !

kenape biler dea cakap dengan tasya ,
dea suke tinggi-tinggi kan suare .
suke marah-marah .
tapi kenape dengan orang laen , bole cakap perlahan-lahan .
argghhh !
tasya bole fikir negatif lagi kalau hari-hari macam nea .

Monday, 21 November 2011

webcam :)




rutin dekat rumah hari nea

hari nea tasya bangon pukol 12.15 .
haha , then tasya pergi toilet .
masuk bilik balek , dengar ade orang bukak pagar .
tengok-tengok ibu balek .
huhh !
mahu ta kelam kabut kemas rumah .
naseb baek da bangon tidor .
kalau tengah tidor ibu balek , mahu ta kene bising .
haha , then kemas rumah .
tengok tv and tengok movie dekat lappy .
and lastly sekarang tengah online FB and update blogger :)
malam nanty tengok bola pulak .
chaiyokk MALAYSIA !

Sunday, 20 November 2011

terima kasih ! :'(

tadi tasya da kene marah dengan ibu and abang .
dulu tasya kerja , ibu bising suruh pergi belaja .
sekarang tasya da benti duduk rumah , bising suruh pergi belaja .
so sekarang tasya nak sambong belaja .
ibu cakap tasya amek cos tue sebap ikut kawan .
huhh ?
tasya nak ekod sape ?
cos yang tasya amek tue sorang pon tasya tak kenal !
sedihh giler !
so sekarang nea , ibu da nak tana layan tasya .
redha jep lahh tasya .
tape lahh , tasya dari dulu da biase kene macam nea .
terpinggir macam dulu .
tasya memang tak wujud kan ?
tasya tana bagitao sesiape .
biarlah tasya pendam ! :'(

weekend :)

pagi tadi tasya bangon pukol 10 ,
ibu yang kejutkan sebap suruh pergi kedai .
terpakse lahh bangon . 
balek kedai terus kemas rumah .
gare-gare mengantuk punyer pasal .
da siap kemas , amek bantal tidor dekat depan .
haha , ibu pon same .
memang best lahh hujan lagi .
memang sedapp tasya tidor .
pukol 5 baru reti na bangon and mandi .
tue lahh rutin tasya hari nea :D

Saturday, 19 November 2011

tangkap gamba dengan hugy , miki and chibi :)








malaysia menang !

naseb baek tasya tak keluar hari nea .
2jam duduk depan tv sebaptengok bola .
MALAYSIA vs MYANMAR .
padan muke myanmar kalah .
malaysia dapat gol pon last2 minit sebelom mase tambahan .
mahu tasya jerit satu rumah .
mentang-mentang dekat rumah tasya sorang .
hehe ,
btw , good luck malaysia pergi ke final !
HARIMAU MALAYA ! :)

Friday, 18 November 2011

kene duduk rumah !

arghh ! bengang yer .
ta dapat nak keluar .
kene duduk rumah .
yang laen macam biase lahh keluar .
ibu pulak pergi kenduri kawen dekat kuantan .
adoyy !
ajak membe keluar semua tak bole .
kene kerja lahh .
nak ajak ayen , dea tadak duet .
so terpakse lahh duduk rumah sorang-sorang ! :'(

Thursday, 17 November 2011

kene membebel =='

semalam kan tasya keluar dengan ayen pergi PTPL .
tasya cakap dengan ibu na keluar .
malam tue tasya suruh ibu amek dekat ruma kakcik
dalam kete bole pulak ibu membebel .
ibu cakap 'da bored duduk rumah lahh tue asyek merayap jep' .
pergilah sambong belaja cepat .
adoyy ! ibu nea .
hari tue tasya cakap na study ibu na tana bagy sebap nanty ibu sorang-sorang .
nea suruh tasya pergi study cepat-cepat pulak .
aiyoo !
tatao lahh na ekod mane satu nea .
abang , cepat lahh balek .
tasya na daftar masuk PTPL nea .
#serbasalah !

Wednesday, 16 November 2011

hari nea date :)

semalam tasya text ayen na jumpe , tapi tasya cakap kalau busy na pegi KLMU , tayah jumpe . tengah hari tadi tasya text dea tanye na jumpe taa ? dea cakap ta jadi . terus tasya ta text dea . 10min macam tue dea call tasya ajak pergi kolej PTPL . tasya pon teman lahh dea . dea da amek tasya dekat ruma , kitorang terus pergi shah alam . jumpe nad dekat sane . cakap pasal PTPL . tasya tanye dea ta pergi daftar kea KLMU , dea cakap ta jadi :) suke yer tasya dea cakap macam tue :D
then atas moto da sampai PTPL , gaduh pulak dengan ayen . geram betul ! tasya nak jumpe nad . dea ajak balek . then tasya borak dengan nad , suruh nad call ezwan . haha . mesti ayen bengang jep tunggu . tapi ta dapat jumpe nad lame-lame . na gerak pergi jusco pulak .
da otw balek dari shah alam , terus gerak pergi jusco . na tengok wayang . cerita IMMORTALS . betul kea eja ? hehe . da beli tiket wayang , pergi beli asam . ayen nea pantang datang jusco mesti masuk kedai asam . lepas tue ayen kate na lame-lame . hehe . bongek betul ! pergi lahh lame-lame dengan dea and terus masuk wayang .
habes keluar wayang pergi makan dekat Secret Recipe . makan dekat secret tue  tatao lahh apesal kitorang gaduh lagi . adoyy ! penad lahh asyek gaduh jep . then oke balek maen cubet2 and tasya geget tangan dea . haha . sian dea . lastly baru balek sebap na pukol 7 da . lalu depan Rasamas . dea pandang kod sebap tasya dengan ayen maen gaduh2 . ayen pulas tangan tasya . haha , saket doh ! then da sampai moto . ayen cakap dekat tasya CHIBI yang tasya bagy dekat dea hilang :'( sedihh yer ! tapi nanty tasya gantikan yang baru . dalam hati tana , tapi terpakse bagi . the end ! :) #da bole buad karangan . haha

gamba mase makan dekat Secret Recipe :)                                                              

bergaduh !

semalam tasya na update blogger pasal kitorang gaduh .
sedihh giler lahh .
egat na update semalam tapi semalam line sopan sangat !
so hari nea lahh tasya update . 
semalam gaduh dengan dea sebap dea na apply belaja dekat KLMU .
padahal kitorang da plan na belaja same dekat PTPL Shah Alam .
mase tue pulak tasya keluar pergi jusco dengan anies .
memang tasya badmood lahh .
erm , malam tue pulak tasya tanye dea .
yang tasya nea penting taa bagy dea .
jawapan dea TAK TAHU !
memang tasya nanges lahh timer tue .

malam tue tasya ta contact dea langsung .
tasya online FB , dea pon online .
tapi tasya ta tegur dea .
cume update status .
ayen offline , dea text tasya terus .
dea minta maaf sebap cakap tak tahu tadi .
tatao lahh kenape dengan kitorang sekarang nea .
banyak sangat problem !
but i still love him :'(

Saturday, 12 November 2011

berdua bersatu by forteen :)

gempak lahh video nea ! suke suke :)

penadd =='

tadi gedikk cakap ta keluar kea , bosan duduk rumah .
sekarang da keluar , balek rumah mengadu penad .
haha . tasya-tasya :P
tadi tasya pergi tesco dekat jalan kelang lame kod .
entah lahh , tasya maen ekod jep .
haha .
jauhkan dari klang pergi beli barang dekat jalan kelang lame .
pergi beli barang dapur dengan ibu , abang and adam .
sumpah balek penad giler !
da lahh hari nea hari sabtu .
hari tanpe plastik .
masing-masing luper .
angkutlahh satu-satu .
#kepenatan -.-

crying :'(

malam tadi ayen buad super saver dekat tasya ,
tatao macam mane kitorang bole gado then tasya nanges :'(
then super saver dea habes . tasya pulak call dea .
then da oke sebap dulu kitorang ade cakap yang tana gado lagi .
salah satu punce tasya nanges ,
dea cakap sayang tasya dekat dea da berkurang .
sedihh tasya dea cakap tasya macam tue .
padahal tasya sayang dea separuh mati .
dea macam ta hargai jep :'(
tapi tasya happy sebap kitorang sekarang da oke :)

P/S : i always love you sayang .
please jangan pikir yang i da ta sayang dekat you lagi .

Thursday, 10 November 2011

STUDY !

omg !
tasya na study ?
betol kea nea ?
ta terlintas dekat fikiran tau na sambong belaja .
tapi tasya apply dekat banting .
bosannye dekat situ .
malam-malam na lepak macam tade tempat jep .
bole taa na apply dekat shah alam ?
PTPL .
tapi ayen na apply dekat banting .
tapi dekat banting cos yang tasya na tade .
membazir tau kalau amek cos yang kite ta minat .

tapi na buad macam mane . haishh !
lagipon dekat situ ade sikit jep cos yang ade .
adoyy ! tasya tengah berbelah bagy sekarang nea .
kalau ta masuk kolej banting . ayen cakap ape pulak .
#keliru =='

Saturday, 5 November 2011

remember him !

weyh ! asal tasya asyek teringatkan kau jep .
please lahh !
tasya da tana stalker wall korang lagi .
tapi tasya tatao kenape tasya na sangat stalker wall korang ! -.-

Friday, 4 November 2011

kebosanan !

SUMPAH bosan giler malam nea ! ayen da tidor . yang laen tatao mane pergi . haishh ! na buad ape yang besh malam nea ekk ? ==' penad memikir .

Thursday, 3 November 2011

anniversary ! :D

hari nea 4.11.2011 tepat pukol 12 a.m genap 6 bulan dengan ayen .
happy anniversary sayang !
ta sangke da 6bulan kitorang couple .
walaupun banyak dugaan kite lalui :)
but kitorang still bersame lagi .
iloveyousomuch Fareen Aswat !

date :)

egatkan na update blogger nea semalam .
tapi lappy macam sial tatao kenape ta bole bukak fb , twitter , blogger and skype !
so semalam tasya online pakai lappy ibu . 
curi-curi gune timer ibu tengah tidor .
hehe .
btw semalam tasya date dengan ayen .
wahh ! miss giler dekat dea .
sebulan ta jumpe :'(
so semalam lepaskan rindu .
walaupun jumpe sampai petang jep .
but yang penting dapat jugak lahh jumpe dea dari ta jumpe kan ?
hehe .

pagi tue tasya sampai jep jusco , tasya terus pergi Secret mintak cek .
da amek cek , tasya terus jalan na ke arena .
terserempak dengan qayum ! puffttt !
tasya buad bodo jep lahh .
then tasya datang secret balek na online kejap .
tasya dengar dorang na beli barang ,
tasya pon cakap na g beli , sebap terlampau bosan sangat tunggu ayen .
da beli barang na baya , baru jumpe ayen :)
then dea tolong tasya angkat barang .
da settle tue , tasya bagy kotak hadiah anniversary kitorang yang tasya buad dulu mase dea dekat langakwi .
tasya ta bagy dea bukak dulu .
malu lahh . hehe

then pergi beli tiket wayang cerita Paranormal Activity 3 .
sebelom tengok wayang , tasya dengan ayen beli asam .
maklumlahh kempunan na makan asam .
da lame ta makan asam . hehe
then masok wayang . seram giler cerita tue banyak buad orang terperanjat .
haha
kelakar betol ayen takod tengok cerita tue .
hahah , lepas keluar wayang ,
kite makan dekat Secret , sambel online .
lame lahh jugak duduk dekat Secret . sambel tangkap gamba gune wc .
sengal ohh timer wc dengan ayen . hehe
lepas tue jep , kitorang pergi buad rambot ayen .
sian cine tue pening dengan kerena kitorang .
tatao mane satu na ekod . haha
then na pegi tasek dekat botanic . tapi ayen tana . jalan-jalan dengan dea naek moto
then dea tanye tasya na anta balek taa . tasya tana sebap tana duk ruma sorang-sorang .
dea lagi mara kalau tasya duduk dekat jusco sorang-sorang .
so dea pon anta lahh tasya balek ruma .
tapi anta tepi ruma jep tau .
bukan depan-depan . hehe
tue lahh last tasya jumpe dea . then dea balek .
i still miss him so much !
inilahh gamba-gamba kitorang wc :)




Tuesday, 1 November 2011

hujan hujan hujan

hari nea seharian tasya duduk ruma
percaye taa ? hahah
cuace dari pagi sampai petang oke .
egatkan ta hujan .
pukol 6.30 da start hujan .
takodd lahh siot duduk ruma sorang-sorang time hujan .
sekarang pon hujan ta benti-benti lagi .
tengah sejuk nea naseb baek dulu ayen ade bagy tasya jaket dea .
sekarang tasya pakai jaket dea .
still ade bau dea .
ermm . i miss him so much lahh ! :'(
it's oke . yang penting sekarang tasya na jugak jumpe dea esok !
tasya ta kire !

sedihh !

sepatutnye hari nea tasya jumpe ayen ,
tapi disebapkan nenek ayen masok hospital . 
kitorang ta jadi jumpe
sedihh giler timer dea bagytao ta jadi jumpe .
terus tasya nanges :'(
padahal malam tue tasya da siapkan semua barang yang tasya na bagy dekat dea .
tapi ta jadi jumpe .
tadi dea call tasya , tasya cakap na jumpe esok .
harap-harap sangat dapat jumpe dea .
really miss him so much !

Sunday, 30 October 2011

berakhirnye kerja

tamat lahh sudah tasya kerja dekat Secret Recipe Aeon Bukit Tinggi !
rase sedihh pon ade . 
tasya tatao na buad ape lepas nea .
na carek kerja laen ? 
ta mungkin kod .
tasya egat na sambong belaja .
semua kawan-kawan tasya sambung belaja .
so tasya pon na sambong jugak .

egat na apply satu tempat dengan ayen , tapi ayen na dekat SEGI COLLEGE .
mahal lahh situ .
tasya egat na apply dekat Shah Alam jep .
nanty lahh tasya bincang dengan ayen .
humm .
tadi last day kerja , rajan belanje tasya kek Classic Cheese :)
yummy yummy !
tapi kek tue tasya kongsi dengan ewan !
ngee ! menyebok betol .
HAHA ,

rase macam sedihh pulak tinggalkan secret .
tapi tasya na secret recipe yang macam dulu . 
staff-staff yang dulu lagi sporting dari sekarang .
haishh !
tasya rindu mase dulu sangat-sangat !
:'(
dan sekarang tasya tade lahh asyek terpikirkan budak sebelah tue .
buad tasya saket hati aje .
#na staff secret yang dulu .
*kak ika
*kak nurul
*iena
*niesa
*fendi
*syafiq
*eyqah
*kak noris
*kak ziera
*priya


Friday, 28 October 2011

angen kuat giler

korang na tahu taa ? tadi tasya da balek kerja . tasya nampak budak staff secret dekat luar . na pergi luar duduk dengan dorang . then ade customer tolak pintu luar secret . egatkan pintu tersangkut . tapi angen kuad giler . tasya na tolak pintu tue keluar pon susah . tapi tasya dapat keluar , tasya terus tutup payung . ade satu payung terbang sikit . half payung tue da kebawah cermin na jatuh . giler lahh !
mase hujan lebat pon kitorang ta habes tutup luar lagi . memang angen paling kuad lahh time tue . lepas da tutup semua payung tue , tasya na masuk . customer tue pegang menu stand sebap na terbang . HAHA , kelakar betol dea pegang ! hehe .
then tasya duduk dekat tepi , dengar lagu then online . tasya pandang luar , tasya nampak kilat . takoddnyee ! terus tasya ta dengar lagu lagi . takodd jadi pekak sebap dengar lagu pakai earphone time kilat !
menyesal tasya ta bawak lappy hari nea , da lahh abang sharul amek lambat . haiyoo ! mase na balek , tasya nampak dea dekat tepi :'( sedihhnye !

na pitam !

seriously tadi ta larad na kerja . 
kalau tempat da sesak orang , mesti pening ta bernafas .
mase tue lahh na muntah :'(
macam tadi , tatao kenape ramai giler customer .
haiyaa !
then tadi mase tasya na balek , tasya benti depan secret sebap kepale saket . 
lagi pulak jerawat berdarah . 
duduk lahh ruma lepas nea . 
tue yang ayen suke .

jealous !

korang ! seriously tasya jealous giler tengok diorang .
sedihh :'(
tasya cume pendam benda nea sorang-sorang jep :(
yang penting tasya sedihh sangat-sangat biler tengok diorang !

Wednesday, 26 October 2011

hatimu milikku :')


ta makan lagi

aiyoo ! tasya nea ta makan lagi kea ? na diet lagi kea ? haha . lapar lahh !
tapi gaji ta dapat lagi . na save duet sebelom gaji . nanty mati kelaparan sebap tade duet kan ? HAHA . bongeng betol ! hujung bulan nea tasya na kutip hutang-hutang tasya . hehe . jahatnyee ! lahh , bukan selalu kan ?
yang penting esok (27.10.2011) tasya na mintak duet dekat abang sharul . tue yang penting . nanty makin melarat hutang dea dekat tasya . hehe . sekarang tasya dekat Secret Recipe duduk online . walaupun pakai sweater , still jugak sejuk . i need ayen :'( (muncul sudah name ayen) hehe . biler lahh dekat luar hujan na benti . da menggigil nea :S
sekarang nea rase na cabut jep wayar wifi Secret Recipe nea . lembap and wifi problem . arghh ! sengal betol !
ta dapat na online laju . haishh !
#fullstop ! :)

Tuesday, 25 October 2011

mimpi ? :O

mimpi ? pasal dea ?
banyak kali tau tasya mimpi dea .
arghh ! i miss him so much ! :(

memekak lahh !

seriously malam nea susah na tidor .
memekak betol lahh india nea . 
kalau yeap pon na maen mercun sangat , esok pagi jep lahh .
tasya na tidor pon ta tenteram . 
esok kerja oii , mesti ramai customer .
suda-suda lahh tue maen mercun .
#berbintat betol ! =='

Monday, 24 October 2011

ta makan

korang percaye taa tasya ta makan satu hari mase kerja ?
giler kan ? atlest kalau duduk ruma ta makan satu hari bole terima lagi . nea time kerja ta makan . tunggu mase pengsan jep kalau macam tue kan ? haha . tasya kesah ape .
tapi alhamdulillah tasya tade pape . mahu kene mara dengan kaka dan abang sharul gare-gare satu hari ta makan . kaka cakap na diet pun makan lahh jugak . hehe . saket telinge kene membebel :P
tapi dorang membebel sebap amek berat kan ? hehe
macam nea lahh tasya . kalau da degil , memang macam nea . tana dengar cakap orang . haha .
tapi tasya tana bagy ayen risau . nanty mesti dea mara tasya :( sedihhnye .

tapi yang penting tasya na happy-happy dengan Fareen Aswat <3

Sunday, 23 October 2011

blurr :D

hari nea tasya tatao na update blogger pasal ape .
nea gare-gare tengah bored dekat rasamas .
sementare tunggu eyqa datang .
adoyy ! mane dea nea .
laparr sudah !

sementare menunggu dea datang ,
tasya da tahu na pikir pasal ape na tulis blogger nea .
semalam tasya da anta resign letter dekat SECRET RECIPE AEON BUKIT TINGGI !
haha , tulisan besar tau . 
tue gare-gare tasya tengah berbintat dekat sane .
sebap tue lahh resign .
lagipun malass na gado dengan ayen lagi .
salah satu kitorang gado sebap tasya kerja dekat situ .
dea mara .
sekarang tasya suda anta resign letter . 
and ahad nea 30.10.2011 tasya last kerja dekat situ .

minggu depan start lahh tasya duduk ruma .
aiyoo ! jangan lahh timer tasya duduk ruma hujan . takod lahh
#penakodpunyerorang !
haha , kesah ape tasya :D
bosan lahh lepas nea duduk ruma . 
kene kemas ruma lahh setiap hari .
da jarang na mengadap muke JUSCO nea jep . HAHAH

da lahh , tasya da start merapu da nea .
setakat nea jep lahh tasya cerita . haha :D
bye-bye korang :)

Sunday, 9 October 2011

terfikir pasal dea :'/

hari nea tasya kene mara dengan ayen :'(
sedihh sangat-sangat sebap kene mara dengan dea
i'm sorry .
i tahu i banyak buad you saket hati , mara , tak jage perasaan you ,
tapi i sayang you :'(
i tahu you selalu kesal dengan perangai i .
tapi i tade niat na buad you mcm tue
i rela kalau setiap hari you na mara i .
kalau tue yang you puas hati .
i rela kalau setiap hari i na nanges .
(sekarang update blogger pon tengah nanges) :'(

ILOVEYOU !
saya mintak maaf sangat-sangat :'/



Monday, 26 September 2011

hujan :(

hari nea egatkan balek awal ibu ade dekat ruma . rupe-rupenye taa . terpakse lahh tahan lapar dulu . tasya cume masak sosej dengan fishball jep . pukol 9 tadi bole pulak hujan turun . haishh ! da lahh sorang-sorang dekat ruma . hujan dengan guruh pulak . ngee ! menyeramkan betol lahh .
tasya nea memang penakod duduk ruma sorang-sorang kalau time hujan . kalau ta hujan , takod sikit jep . HAHA :) kalau duduk ruma sorang-sorang , tasya memang penakod kecuali petang sebap cerah kan . hehe . dan sekarang ibu suda pon balek ruma . naseb baek da balek sebap hujan pon ta benti-benti . haiyoo ! macam mane na kawen nea . asyek takod jep . nanti asyek na berkepit dengan suami sendiri . HAHA . tape , FAREEN ASWAT suke :P

Sunday, 25 September 2011

date

sorry korang , tasya luper na update blog pasal tasya date dengan ayen .
tasya date dengan ayen hari rabu 21.9.2011 .
awal-awal pagi dea datang jusco amek tasya then bawak tasya g KL :)
kitorang plan na pegi curve , sebelom pegi curve .
dea ajak singgah ruma dea , tasya terpakse lahh jumpe mama dea .
walaupun dalam gati berdebar-debar sebap jumpe mama dea .
tapi senyum jep lahh .

lepas jumpe mama ayen , tasya dengan ayen gerak pegi curve .
beli tiket wayang cerita Johnny English Reborn .
sebelom wayang na start , ayen tertido .
kesian dea , sebap selase malam ta tidor .
lepas keluar wayang , na balek ruma dea sebap mama dea ajak makan same .
tapi tak jadi sebap hujan .
bagos ta jadi sebap nenek dea ade :(

dah tatao na buad ape , tasya ajak dea pegi karoke .
sebelom na g karoke , ayen sempat na maen dram dekat tempat kerja lame dea dulu
haishh !
terpakse lahh bersaba -.-
HAHA , then kitog gerak g karoke .
amek mase 3jam , tapi nyanyi 1jam jep .
then kitorang keluar .
biarkan jep lahh 2jam lagi macam tue jep
sayangg nye
dea lahh ajak tasya keluar


pukol 7 kitorang gerak balek klang ,
otw na balek klang , baru lepas benti hujan ,
atas moto tasya dengan ayen sejuk .
dea luper na bawak jaket .
tasya ckp yg tasya sejuk , suru dea bawak moto perlahan .
dea bawak perlahan , tapi tangan kiri dea tutup tangan tasya tana bagy sejuk .
tasya pelok dea kuad-kuad atas moto .
lagi erat tangan kiri dea pgg tgn tasya tana bagy sejuk :)
tapi sempat singgah makan dekat A&W .
gare-gare kelaparan giler . hehe
pukol 9 sampai lahh dekat jusco . 
lepak dengan dea kejap dekat depan esprit sebelom dea balek
tana lepaskan dea :'(
tapi terpakse lepaskan dea balek .
niat da tana berjauhan dengan dea lagi , tapi terpakse 
harap tasya ade jodoh dengan dea , 
ILOVEHIMSOMUCH !
sayangg ! itulah kenangan i dengan you , yang i ta dapat luperkan :)






Followers