BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 15 March 2012

:'(

sekarang tasya betul betul tade pape dengan dea lagi :'(
biarlah semua jadi kenangan kitorang .
biarlah text terakhir dea tasya simpan :(
tasya serba salah biler dea anta text macam tue .
tasya tade niat pun nak buat dea macam tue .
mungkin kitorang tade jodoh :'(
tasya mintak maaf sangat sangat dekat dea .
tasya terpakse buat macam nea demi kebaikan kitorang jugak .
tasya tanak nanty lame lame semua orang saket hati .
better tasya amek keputusan macam nea ,
tasya harap dea faham :'(

text dea buatkan tasya teringat semua balek kenangan kitorang .
firstly kitorang kenal , tasya suruh dea kejutkan tasya bangun sebab nak g kerja :)
then pasal dea anta gambar dengan bear besar ,
sedihh giler !
tasya dah tidur tadi , dapat text dari dea .
terus menanges :'(
tasya betul betul serba salah giler ! :'(
esok mate tasya bengkak , please lah tasya .
STOP CRYING :'(

Friday, 9 March 2012

assigment !

rindunyaa nak update Blogger ,
sorry tasya sekarang busy lah .
kalau nak bukak blogger dekat laptop kawan mesti tak boleh .
tasya punyer blogger nea dah giler :(
giler giler pun tasya still pakai blogger nea .
sayang nak buat yang baru .
walaupun blogger tasya nea dah tak boleh nak edit :(
never mind lah .

so sekarang tasya nak story about Assigment !
sekarang tasya tengah cuti Mid Sem .
tapi ingatkan boleh rehat and release tension .
tapi Assigment berlambak . 
adoyy ! -.-
boleh giler macam nea .
tasya kena tengok contoh proposal dulu baru boleh buat sendiri .
tapi nak tengok contoh dekat mane ?
kawan semua jauh :(
so terpakse lah buat ikut contoh .
sedihh kan ? hehe :)


Followers