BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 9 February 2013

SERABUT!

hai peeps! dah lama tasya tak update kan? hehe, sekarang tasya busy sangat dengan Assignment and College. tak dapat nak mengelak, last week baru lepas habes Test. next week pulak tasya kena presentation untuk slideshow. haishh! jadual tasya betul betul padat! tade bagi tasya rehat langsung. duduk rumah baru boleh bangun lambat sikit, kalau dekat college, pukol 8 dah kena bangun sebab class pukol 9. sakitkan? hurmm. btw sekarang tengah cuti Chinese New Year, just dapat cuti 4 hari? huhh ==' sangat kedekut betul College nea! ngeee.
btw Sem 3 nea tasya ada subject Account and Calculation, seriously? :O tasya dah lah benci kira-kira nea. eerghhh! Sem nea sangat mencabar fikiran tasya. macam manalah Assignment nanti kan. sooooo sad! :( btw wish me Luck okay dear :')


0 comments:

Followers