BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 20 December 2012

AGAIN HANG OUT WITH THEM.


okayy, nea gambar masa tasya keluar dengan Syra, Eyqa with husband dia and Baby Kyna. memang penat gilaa time tue berjalan carik barang. tasya main main dengan Kyna, hehe. tapi dekat Jusco tasya dapat carik 1 jep barang. tue pun cardigan colour hitam. btw enjoy keluar dengan diorang and sedihh sebab Iena tak dapat join sekali. nevermind, next week keluar dengan dia pulak :D

Wednesday, 12 December 2012

MAXIS!

hari tue tasya topup RM5. then Maxis asyik tolak kredit tasya! erghhhhh! lapaq sangat kea Maxis nea sampai RM4 dia telan kredit tasya >,< takkan tasya Whatsapp dia tolak kredit kot. agak agak ler. haishhh!

Tuesday, 11 December 2012

12.12.2012 :'(

hari nea genap 6 months with him, tapi tasya kena ingat yang kitorang nea dah tade pape hubungan lagi. kitorang just friends! :'( nevermind, btw just wanna say Happy Anniversary for 6 Months, thanks awak :')


HANG OUT WITH THEM

hari nea tasya keluar dengan Nad and Syra. lama tak jumpa Nad, hehe. kitorang pergi Jusco, niat dihati Nad nak beli kasut. but tade yang cantik dimata. haha, tasya just beli scarf rambut jep. then beli Big Apple terus balek. haha, macam tade pape function hari nea :D balek dari Jusco, kitorang pergi rumah Eyqa, jumpa dia sekejap dengan Baby Kyna <3 lepak berborak dalam kereta, HAHA sengettt. btw Miss them so much! <3




Monday, 10 December 2012

MY NEW HAIR :)

okayy, semalam tasya buat rambut dengan ibu and kakak. ibu colour sikit and blow, kakak buat rebounding balek and tasya gunting rambut pendek paras bahu and colour sekali :) i know my hair terlampau pendek sangat. tasya nak nanges masa dia gunting tue. ngeeee, tasya dah cakap bawah bahu, lepas cuci colour rambut tue, dia gunting lagi. maybe sebab colour rambut tak masuk dekat hujung rambut. haishhh! never mind! rambut boleh tumbuh balik. btw, i like my new hair and i miss my long hair :'(
LOOK MY NEW HAIR! :D

sempat nak bergambar dulu sebelum gunting rambut :'(

masa ini baru gunting separuh rambut tasya. look! tasya buat muka sedih :D

orang tue tengah colour kan rambut tasya. tak ingat warna apa. hehe

bestnyaaa orang tue cuci rambut tasya, rasa ringan gilaa kepala. haha

ibu, kakak and tasya. tiga sekali buat rambut :)

look my new hair <3

before and after, hehe

otw nak pergi saloon, sempat bergambar dalam kereta :)

ibu and kakak :)

tasya and kakak :)

ibu and tasya :)

Friday, 7 December 2012

BENCI!

tasya cuma nak cakap, hidup tasya sekarang still single lagi. couple? macam tak ready lagi. rasa macam nak berkawan dulu. tanak terlalu berharap sangat nanti hati tasya yang terluka. hurm, one more things seriously tasya benci lelaki yang suka bagi HARAPAN then blah macam tue jep! tasya takut benda tue terjadi dekat diri tasya. tasya harap tak kena macam tue. that all okay bye :)

Tuesday, 4 December 2012

NO PHONE TAK DIKENALI!

okayy, firstly hari tue ada no tak kenal text tasya. dia tanye tasya siapa then dia cakap nea TASYA kan? bodoh apa dah tahu nea tasya lagi mahu tanya ==' then no tue dah tak text tasya. lagi satu no nea, lagi menyakitkan hati tasya! perkara yang sama jugak, tapi lain sikit jalan ceritanya. orang tue tahu nama tasya, tasya study mane, tasya sekolah mana dulu, siapa nak ibu tasya, tasya anak keberapa and dia cakap dia tahu kisah lama tasya. kisah lama apa? BODOH! -.- yang paling tasya sakit hati dia nak cakap dengan ibu yang tasya ada BF and one more dia cakap tasya nea jenis suka mainkan lelaki dekat FB! S*** oiyy gilaaa, AKU TAK ADA BF OKAY! AND KAU SIAPA NAK MASUK CAMPUR DALAM HIDUP AKU! AKU KENAL KAU KEA? TAKKAN KAN. SO JANGAN NAK BUSYBODY SANGAT HAL ORANG LAIN! semalam no tue jugak text tasya say HAI. abah kau! ingat tasya nak layan kea. kalau tasya dapat tahu siapa yang text tasya tue and tasya kenal dia. tengoklah apa jadi! >,<

Sunday, 2 December 2012

KERJA TAK? :(

okay, sekarang tasya tengah cuti semester selama sebulan. tasya tak tahu nak buat apa. niat di hati nak kerja, mula mula pun ibu suruh kerja. sekarang dah terbalik pulak, ibu cakap tayah kerja ==' bosannyaaaa tasya duduk dekat rumah sebulan. bertambah buncitlah perut tasya nea, ngeee >,< tapi sokaylah, naseb baek ade Wifi dekat rumah. tadelah bosan sangat maybe :D lagipun dah biasa, dulu masa cuti Sem 1 pun tasya duduk rumah sebulan, haishhh. Redha jep lah :/


LAYAN MOVIE.

hari nea seharian tasya hadap laptop, online and tengok movie. sumpah bosan, inilah rutin harian tasya selama sebulan. ibu tak kasi kerja, kena duduk rumah. hurm, sedihhh :'( naseb baek wifi ade, bolehlah jugak temankan tasya. eerrrr ==' so hari nea movie tasya layan Istanbul Aku Datang and Twilight Breaking Down Part 2, tayah tengok dekat wayang. laptop pun dah ade, hehe :D



Saturday, 1 December 2012

CANTIK TAK? :)

ini yang tasya maksudkan.
cantik tak gambar nea?
Eyqa yang tolong editkan, hehe.
cantik kan?
btw thanks Eyqa sebab editkan tasya punya gambar.
love you lah <3 :*



tengok wayang

tadii tengok wayang dengan ibu dan abang, movie Sepah the Movie.
memang terbaik lah movie tue.
ingatkan tak best, hehe.
sebab tasya tak pernah tengok iklan movie tue.
btw cerita Sepah the Movie memang terbaik :)

Followers