BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 6 June 2012

SHOOTING !

hai korangg ! :) tasya nak story pasal Assignment BK kitorang . Assignment nea pasal Drama yang bertajuk Kerana Duniawi . tajuk nea Azzam yang bagi . Skrip asal Tasya and Eiyra siapkan . Director kononnya , haha . Adihil . Camera man Rauf . yang lain Pejal , Paan , Fifi berlakon . actually semua berlakon , semua terlibat :D

yang tasya nak story dekat sini pengalaman Shooting dengan diorang . memang kerja giler lah kitorang buat . Shooting 1 day , sampaikan 1 Day tak masuk kelas . haha , first time PONTENG kelas 1 day . but ponteng bersebab . walaupun terpakse korbankan pelajaran nak Final Exam dah mase tue ==' pagi tue kitorang berkumpul dekat kedai Mamak :) tasya biar diorang bace Skrip then fahamkan . carik Port nak Shooting . lepas makan tengah hari , baru mule Shooting . aiyoo , dengan cuace yang panas giler ! >< terbakar kulit tasya . haha . tapi tak heran lah , diorang sebuk Shooting , tasya KARAOKE dekat dalam . wahhh ! indahnyaa dunia . haha :D nak buat macam mane kan , scene tasya dengan azzam lame lagi :) 

yang peliknya scene tasya dengan azzam , fifi and eiyra yang tak sabar . haha , pukol 6.30 p.m balek hostel . rehat sekejap sebab malam nak Shooting lagi :) pukol 10 start Shooting dekat Hotel Banting then mase tue scene tasya dengan azzam . haha :D malu dohh ! *BLUSHING , finally 11.30 p.m settle semua . budak lelaki pergi edit video . keesokkan harinya sebelum nak Submit dekat Miss . kitorang tengok dulu dekat Foodcourt . haha , sumpah kelakar giler biler tengok scene yang tak jadi ! haha , paling banyak diorang masukkan scene yang tak jadi tue . scene tasya , azzam and aidhil . haha , 

submit dalam kelas , semua orang tengok . malu dohh ! tapi dalam mase yang same tasya nak JEALOUS kan someone yang ade dalam kelas tue >< dea buat tasya saket hati . nea haa ! Double tasya bagi kau ! haha , mesti bengang kan , KESAH ? :D finally settle semuanya dalam mase 1 hari :) first time satu Group Assignment dengan diorang . haha , SYUKURR :) 

bawah nea gambar mase sebelum Shooting and habes Shooting :)
and muke mereka yang kepenatan :D






0 comments:

Followers