BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 30 April 2011

card BSN aku !

oke now tasya bengangg sebap card bank BSN tasya kene block ! atau senang na panggel BLOCK HOT CARD ! orang bank tue cakap lha . grr . siyesly bengang betol . kenape lha tasya punyee card bank yang kene ! ramai lagi yang gune BSN . da lha dalam tue ade duet lagi . duet PLKN . orang bank tue cakap na surat penyate . tasya mane dapat surat penyate mase dekat kem PLKN dulu . diorang just bagi card jep pon . if tade surat penyate tue kene buad report . grr ! banyak kerja betol lha na pergi buad report bagai . TENSION !! tasya just pikir dalam bank tue ade duet jep . if tade duet , tade makne tasya na buad report nea . buad bank baru lagi senang . now na stat kerja nea , terpakse lah gune bank ibu na masokkan duet gaji . 


tadi tasya cakap dengan abang , na ajak abang pergi bank sekaly dengan tasya tanye pasal card tue . abang cakap selase abang cuty . OMG ! macam mane na pergi ? tasya stat keje selase nea . then tasya cakap dekat abang pergi lepas tasya abes kerja jep . abang pon oke jep :D ekod jep lha cakap adek dea nea . haha . now tunggu abez kerja and pergi bank dengan abang . 
hope tasya punyee card bank tue da ta kena block ! buad hal betol lha card bank BSN nea ! card tue tasya ta kesah sangat . but duet dalam bank tue . woww ! bole bawak shoping duet tue ! hahaa ^_^


oke lha tana tension-tension lagi pasal card bank BSN nea ! huhh ! :D

Friday, 29 April 2011

happy happy happy :)

happy ? na tao kenape tasya happy ? hee . sebap tasya rase tasya da berhasil untuk melupakan ex tasya . now searching yang lagi better dari dea . if dapat lha . if ta dapat na buad macam mane . terime jep lha kenyataan :D yang tue tasya ta kesah sangat , yang penting tasya da happy . tade sedihh-sedihh lagi pasal dea . now malam-malam tasya tade lha teringat dekat dea sebap tasya bole gelak dengan FAREEN ASWAT . haha , budak gedikk :P and kawan-kawan tasya yang laen . tengs guys for make me happy . love you all lah <3
now tasya kene carik penganti dea lha :D *waiting . sape yang na dekat tasya nea ? =='
finally im happy :D


fareen aswat =,=

                   fareen aswat ( GEDIKK ^_^ )

                         
tasya na story hari nea pasal fareen aswat . atau lebih dikenali sebagai GRANDFATHER YEN ataupon lebih senang na panggel GEDIKK :D sebap ape tasya panggel dea gedikk ? sebap dea memang gedikk . haha . jangan mara yep GRANDFATHER YEN :) dea nea seorang yang sukee gelak . tatao lha kenape . benda yang ta lawak pon dea bole gelak . bak kate dea 'AWET MUDA' huhu . yang tasya pelik , yen nea jeles dengan tasya sebap tasya bole GEDIKK , dea pandai na mengedikk . pelikk ? hee . ape-ape pon yen , awak ta bole GEDIKK dari saye ^_^ tue yang penting . haha . 


fareen sudah cakap dekat tasya yang dea akan belanje tasya pade 11.6.2011 . time besday tasya . oke ! tasya akan tuntut yen . haha , padan muke . ape yang tasya na suroh dea belanje ekk ? karoke or wayang ?? mintak due2 lha :P bole kan yen ? hee . btw cakap pasal karoke . ade sekali tasya ajak karoke . malu2 pulak cakap tatao menyanyi . yep kea tatao ? or segan dengan tasya ? rilex da . haha , wahh ! gito :D 


now tasya dengan dea sudah 4-5 . ape yang 4-5 ? ADALAH , haha . saye pasti akan menang dan kalahkan awak yen :D , oke lha . stop story pasal dea . later ade pape story pasal dea tasya akan update lagi oke :)
                    
                           directed by
                         shomott ameeraa

Wednesday, 27 April 2011

sedihh !

humm . tatao lha macam mane na tulis .
tasya sedihh sangat2 .
tasya tana kongsi dekat sesape sebab takod tasya kene mara :'(
so , better tasya simpan sorang2 .
bia tasya jep lha yang tao .

firstly , tasya ta bole lupekan AFIF
tatao lha kenape susah sangat na lupekan dea .
but bile tasya lepak atau hang out dengan kawan2 tasya ,
tasya ta ingat dekat dea langsung .
bile tasya sorang2 dekat ruma , tade sape teman .
tasya mesty tengok gamba kitorang .
grr ! tasya na lupekan dea lha ! 
kenape susah sangat nea !

tasya lagi teringat dekat dea time dea call tasya .
humm ! sweet yep care dea cakap .
atau dea saje cakap macam tue ?
whatever lha !
i miss you , i miss your smile and i miss the way you used to laugh with me ♥ 
yang penting dapat dengar suara dea .
adoyy ! macam nea kea tasya na lupekan dea ?
nea lagi buat tasya teringat dekat dea !

guys ! macam mane na lupekan dea nea ?
kenape susah sangat ?
maybe sebab tasya da lame fren dengan dea kod
so , tasya susah na lupekan dea ?
takan lha kod !

bole lha semalam tasya mimpi dea ,
tasya cakap tasya kecewa dengan dea .
then tasya egat dea buad bodo jep !
but dea pujuk tasya macam orang gilee .
padahal now kitorang tade pape kodd .
kenape tasya dapat mimpi macam tue ekk ?
ape maksod disebalek mimpi tue ?
tasya ta paham lha !

now tasya dalam proses na lupekan dea !
tasya kene jugak lupekan dea !
tasya akan anggap kitorang ta pernah kapel and kitorang fren dari sekola sampai sekarang !
ta lebih dari tue ! :'(
so now i'm alone and life keeps moving on ! :')
tasya akan berusahe untuk lupekan dea :D
wish me good luck oke ^_^

Sunday, 24 April 2011

rinduu dekat membe PLKN ! specially company CHARLIE :)



all wirawati charlie yoo :)
dorm paling happening gilee 
dengan jurulatih yang sporting 
kumpulan charlie 'LASKAR RAYA'


malam mesra . keesokan yep balek 
arghh ! rinduu gilee dekat korang :(
yang penting dorm mawar 'DORM TERBERSIH'

hati yang kau sakiti by rossa



jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanyalah untukku
kerna kini kau telah membaginya
maafkan jika memang kini
harusku tinggalkan dirimu
kerna hatiku slalu kau lukai
tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

ku menangis 
membayangkan 
betapa kejamnya dirimu atas diriku 
kau duakan cinta ini 
kau pergi bersamanya
ku menangis
 melepaskan kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu 
akulah hati yang telah kau sakiti

maafkah jika memang kini
harusku tinggalkan dirimu 
kerna hatiku slalu kau lukai
tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

Saturday, 23 April 2011

menanges pasal dea :'(

pukol 10.17a.m , dea call tasya . time tue tasya tengah tido lagi . jawab call pon mamai2 jep . ta sangke tasya dea call tao . dalam hati cume pikir sato jep 'na jawab or ta' last2 jawab . tapi tasya angkat lambat sikit . then , dea cakap dengan tasya . dalam hati da berdebar :S yang tasya rase bengang or ta suke dea bole cakap 'bf sehad or kirim salam dekat bf' grr ! tasya rase na SHOOT kepale dea pon ade jugak ! tasya cakap 'bf ? mane ade bf' tatao lha dea percaye or ta amek port ape yang tasya cakap . then tatao kenape care dea cakap macam dulu . time ktorang tengah kapel . tasya bagytao dea yang tasya na keluar esok . selame dea buad hal , tasya da ta bagytao dea tasya ke mane or keluar dengan sape . tadi tatao kenape tergerak hati na bagytao dea :( bile egatkan balek bole menanges tao :'( maybe tasya dengan dea tade jodoh or dea yang da tana dekat tasya . but care dea cakap macam dea take care gile . tanye da bangon tido or belom . grr ! STOP IT LHA TASYA ! cakap na lupekan dea ! TASYA AKAN CUBE UNTUK LUPEKAN DEA ! WAJIB ! WALAUPUN SUSAH :'( oke lha ade mase lagi tasya update blogger :')


                 BUNGA INI UNTUK KENANGAN KITE :')



PUTRAJAYA :D

    hari nea keluar dengan ibu , abang , kakcik and ank2 yep pergi Putrajaya :D keluar ruma pukol 7 kod . ta sure lha lupe . sebab ibu bising siap lambat . HAHA . bukan salah tasya . ibu yg ta bagytao awal2 na keluar da . if ta bole siap awal dari ibu ^_^ then pergi ruma kakcik , amek dea and anak2 yep . myb pkol 7.30 kod baru gerak na pergi Putrajaya . dalam kete hanye bernyanyi sebab kepale da pening gilee . hukhuk :( sampai dekat Putrajaya pkol 8.30 . tepat untuk semanyang isyak :) first pergi masjid . jalan2 tepi laut . wahh ! lepaskan tension . lupekan segale masalah tasya dengan dea :') penad lha jugak posing na tangkap gamba (PERASAN JE LEBIH) HAHAH . then pergi taman permaenan dekat bawah , budak kecik yg bername MUHAMMAD FARISH ADAM nea , lasak yep lha . adoyy ! penad na layan dea . HAHA , but happy oke :) then tangkap gamba dekat bot maenan . HEE :)


    lepas pergi masjid , kitorang gerak pergi jambatan pulak . tempat paling besht untuk release tension :) . rase yep paling banyak tangkap gamba dekat jambatan tue kod :D TASYA KALAU DA NAMPAK CAMERA MEMANG SUSAH NA BERHENTI TANGKAP GAMBA :D . pukol 10 kod gerak balek ruma but ta balek ruma lagi oke . pergi BIDAYAH dulu , makan . KENYANG KENYANG HAHA . then pukol 11 anta kakcik and anak2 yep balek ruma . then 11.10 tasya sampai ruma . sangat penad hari nea lha , but besht release tension ^_^

    and now tengah sebok upload gamba tadi and edit blog , now na cakap , bye2 ^_-



pasal MUHD A***

tasya tatao da berape lame problem tasya dengan DEA ta settle lagi . stat 4.4.2011 kitorang gado . DEA pon tasya tengok buad bodo jep ! macam tade pape yang berlaku antare kitorang ==' till now dea buad bodo ! tasya da FED UP dengan kao ! arghh ! 


dea cakap dekat tasya , yang mak dea ta bagi kapel2 nea . buang mase jep . now relationship tasya dengan dea , tasya ta sure . same ade kapel or scandel :'( paling sedih mak dea cakap macam tue . 

tasya da ta kesah lagi pasal dea . sebab dea da macam ta amek port pasal relationship kitorang . now tasya tunggu mase untuk BREAK UP dengan dea :'( walaupon susah tasya na lepaskan dea . but tasya kene jugak buad ! supaye tasya ta sedih asyek pikir pasal dea lagi . tasya kene buktikan yang tasya bole hidop tanpe dea :) now tasya ade FAMILY AND KAWAN yang always dengan tasya <3 tasya sayangg diorang sangat2 :D


Followers