BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 14 July 2013

ZH

what the meaning of ZH?
hahaha, hanya tasya je yang tahu.
korang korang korang taleyh tahu.
sebab tak penting untuk korang, penting sangat untuk tasya :)

SEMESTER 4

hi blogger, sekarang tasya dah masuk Semester 4. hmm subject makin lama makin susah. macam boleh tercabut kepala otak je. hahaha btw Sem 4 nea mesti always busy sebab nak carik tempat untuk Internship. errghhhh! not ready yet for Internship :'( btw wish me luck guys :')

Thursday, 20 June 2013

ASSALAMMUALAIKUM

hoii hoii hoii, hehe. dah lama tak bukak blog, dah berhabuk weyh. hahaha sekarang nea tasya tengah cuti Sem. yeppyyyy :D tapi tinggal lagi 2 minggu jep nak balik hostel dah. tasya cuti Sem sebulan jep, tak lama. sepanjang cuti Sem nea, tasya duduk bertapa dekat rumah. tak tahu nak buat apa, nak kerja malas. tapi nak duet. hahaha tapelah duduk rumah dapat jugaklah duet and kena kemas rumah. deal dengan abang shahrul, hujung bulan dia kasi tasya gaji. haha seronok hidup. dah duduk rumah nea, online 24 hours lah kerja tasya tak pun layan Running Man, hehe that my job right now :D anyway nanti tasya update lagi okay. byebyee blogger :*

Tuesday, 30 April 2013

AGAIN :)

semalam Azzam hantar tasya balik rumah lagi sebab dekat hostel tasya tade orang. hehe thanks awak sebab sudi hantar kita balik. omy balik dia singgah rumah dia kejap sebab nak amek kawan dia. diorang nak pergi Sunway. alang-alang jumpa ibu dia, hehe :) tasya salam and borak kejap dengan ibu dia. hehe, then masa dia nak hantar tasya balik. kawan-kawan dia perli tasya, Azzam lah nea carik pasal dulu! ngeeee >.< but thanks again Azzam sebab tolong hantarkan tasya balik :)

IT'S OVER

sekarang tinggal 1 lagi Assignment Account and presentation tinggal 2 lagi. then habes semua. just tinggal study week untuk Final hujung bulan 5. humm, tasya kena study hard sekarang sebab tasya lemah bab-bab Account and Calculation nea. ngeee hope bulan 5 nea tasya boleh focus dekat Final, harap dapat keputusan yang cemerlang :')

Sunday, 24 March 2013

NEW PHONE

jyeahhhh! tasya dapat new phone dari abang shahrul. dia tunaikan janji dia kalau tasya lulus CGPA, dia kasi phone. hehe so tasya dah dapat phone Samsung W.  thanks abang shahrul, hahaha. now tasya pakai 2 phone. Nokia no U-Mobile, Samsung no Maxis. hehe tamak kea? takkan. hehe, bukan selalu ada orang nak kasi hadiah. hehe, okay byebye :P

ASSIGNMENT

haihhhh! tasya tengah serabut nea dengan Assignment. berlambak weyh! Miss pun satu hal, asyek bagi banyak task jep. dia tak tahu ke yang subject lain pun ada Assignment. ngeeee sabar tasya. gara-gara Assignment tasya selalu tidur lambat, mata sembab. hukhuk :'( sekarang nea just focus dekat Assignment, naseb baik Test dah settle. Assignment, please be nice okay! =='

Monday, 18 March 2013

CUTI MID SEM

jyeahhh! sekarang tasya tengah cuti Mid Sem, hehe. tapi paling tak suka bosan gilaaa duduk rumah. nak keluar money tade. haihh tapi jangan syok sangat cuti. tasya kena ingat yang Assignment berlambak. aduhhh! nea yang tak suka. orang cuti nak rilex tapi Assignment berlambak nak kena perah otak >.< btw saja nak bagitahu yang tasya tengah cuti Mid Sem. haha okay bye :D

Friday, 15 February 2013

WHAT WRONG WITH ME.

hurmm kenapa dengan tasya nea. sedihh sebab demam. okayy boleh accept tapi tasya rasa something. perasaan tasya serabut. tak tahu kenapa, pikir kenapa tasya sedih pasal dia. mungkin sekarang bukan masa tasya untuk bahagia maybe :') hurmm tolonglah abaikan perasaan ini kalau dia bukan untuk tasya. biarlah dia bahagia dengan orang lain yang boleh bahagiakan dia lebih dari tasya. tapi tasya selalu ingat kenangan dengan dia. macam mana tasya nak cuba untuk lupakan dia. mungkin tasya tak ready nak lepaskan dia :'( mungkin dia dah berjaya lupakan tasya :) TASYAA! YOU CAN DO IT! DON'T BE SAD. STOP CRYING :')


Sunday, 10 February 2013

HANG OUT!!! :D

hari nea tasya jejalan pergi Jusco dengan Iena and Yanie. wahhhh! hari nea memang nak bagi perut tasya bertambah buncit ohh. firstly makan dekat Texus, then makan cake dekat Secret Recipe. lastly makan Pizza Hut pulak. weyhhhh! mana perut tak buncit. keluar dengan Iena memang duet habes dekat makan jep. haha, terukk perangai. btw best keluar dengan dia. tapi lagi best kalau ada  EYQA sekali. MISS YOU LAH BONGOKKKK! :'(

Saturday, 9 February 2013

SERABUT!

hai peeps! dah lama tasya tak update kan? hehe, sekarang tasya busy sangat dengan Assignment and College. tak dapat nak mengelak, last week baru lepas habes Test. next week pulak tasya kena presentation untuk slideshow. haishh! jadual tasya betul betul padat! tade bagi tasya rehat langsung. duduk rumah baru boleh bangun lambat sikit, kalau dekat college, pukol 8 dah kena bangun sebab class pukol 9. sakitkan? hurmm. btw sekarang tengah cuti Chinese New Year, just dapat cuti 4 hari? huhh ==' sangat kedekut betul College nea! ngeee.
btw Sem 3 nea tasya ada subject Account and Calculation, seriously? :O tasya dah lah benci kira-kira nea. eerghhh! Sem nea sangat mencabar fikiran tasya. macam manalah Assignment nanti kan. sooooo sad! :( btw wish me Luck okay dear :')


Saturday, 5 January 2013

HOSTEL~

okayy, kejap lagi tasya nak balek hostel dah, ngeee. cuti sebulan terasa tak cukup >,< tanak balek hostel lagi, tasya tak ready dengan semua nea :( walau macam mana pun tasya tetap kena hadap jugak. hurm nevermind! anyway barang tasya pun tasya letak bersepah. haishhh! nanti abang hantar balek, confirm bising tak siap lagi. lol! btw sekarang tasya nak kemas barang and mandi terus. okay update lagi okay, byebye ;)

Followers