BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 29 November 2012

Cuti Semester ~

jyeahhh! dah habes paper hari nea.
sekarang dah start cuti sem.
tak tahu sama ada nak duduk rumah atau kerja.
ibu suruh kerja, ngeee.
cuti sebulan jep pun. mana nak kerja.
haishh! pening pening.
btw thanks to him Capital MA sebab sudi hantar tasya balek :)
walaupun dalam kereta tadi tak banyak cakap dengan dia.
actually tasya nak cakap dengan dia tapi entah.
tiba tiba perkataan susah sangat nak keluar.
hurmm, i'm sorry awak :')

Tuesday, 27 November 2012

Final Exam!

Hai korangg! khames nea tasya last paper Superwrite. Paper yang tasya tak berapa nak minat sangat. hurmm, tapi tasya tetap kena hadap jugak :'( tak kesahlah, yang penting paper Office Admin tadi. tasya rasa tasya banyak hilang markah :'( macam mana tasya boleh salah buat nea! errghhhhh >,<


tasya redha jep lah dengan result nanti, tapi tasya harap pointer tasya tak jatuh and tade repeat paper :'( berharap sangat sangat. now tinggal 1 paper lagi, kena study hard. hurmm, byebye :')
 

Wednesday, 21 November 2012

END OF THE STORY :'(




Friday, 16 November 2012

REMOVE RELAY :(

finally semalam dah suruh dia remove relay kitorang, sebab tasya tanak saket hati. lagipun buat apa ada relay lagi kalau dah tade pape hubungan. macam menyakitkan hati tasya kalau tengok dia bermesra dengan perempuan. so better tasya suruh dia remove, walaupun lagi bertambah sedih. hurmm :'(
sekarang nea tasya dah tanak ada pape dengan dia, tasya just nak kawan. lepas nea dia boleh kawan dengan sesiapa, tayah nak jaga hati sesiapa :) walaupun tasya tak rela benda nea terjadi. kalau dia happy, tasya tumpang happy sekali. kalau tasya boleh happy :'( tapi tasya kena jugak merelakan semua nea. btw tasya, be strong! tasya akan okay! start a new life. hurmm :'(


Friday, 9 November 2012

THE END! :'(

korang percaya tak kalau tasya bagitau,
yang tasya dah break off dengan azzam?
seriously tasya rasa macam mimpi jep sekarang nea.
tasya tak tahu macam mana tasya berani untuk cakap perkataan LEPASKAN.
sumpahlah tasya berat hati nak lepaskan dia.
sampai sekarang tasya tak boleh nak MOVE ON.
6.11.2012, 11.38 p.m semuanya dah berakhir.
memang seharian tue tasya menangis sampai bengkak mata.
tasya fikir esoknya tanak pergi class sebab mata memang dah bengkak gila.
apakan daya Final nak dekat.
until now tasya still tak boleh lupakan azzam :'(
saya nak awak tahu azzam,
bukan ini jugak yang saya inginkan azzam.
apa yang saya inginkan ialah dapat bersama dengan awak :'(
lepas dari break off dengan azzam,
tasya buat video pasal kami.
okayy, lagi meleleh airmata bila buat then terkenang kenangan manis dulu.
kalau ada kesempatan untuk saya bercakap dengan awak,
saya akan kasi video yang saya buat dekat awak :'(


Followers