BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 20 July 2012

PUASA :)

PUASA PUASA PUASA ! :D
jyeahh ! menjelang sudah bulan Ramadhan tahun nea .
tak sabar nak puasa and belajar berdikari mase puasa biler duduk hostel :(
tak syokk nyaa ! tapi hakikatnya kenalah belajar :)
tanak jadi anak manja yang taleyh buat pape . hehe
terpikir macam mane sahur nanty dekat hostel , haiyooo ~
dah lah peti ais tade ><
nevermind :) but now happy sebab bulan puasa sudah menjelang .
sekarang terpikir baju raya tahun nea warna ape ? =='
btw nak same dengan si Busukk tasya <3
tasya harap puasa tahun nea tasya boleh puasa penuh :)

jumpe ibu Azzam :)

haii :) tasya nak story sikit nea pasal hari selase , 17.7.2012 . dimane pagi tue lepas habes kelas , tasya and azzam pergi rumah dea dekat Sijangkang :) sebab ibu dea mintak tolong hantar pergi masjid dekat Jenjarom . so tasya saje nak follow dea sebab mase tue tade siape nak temankan tasya . better tasya follow jep walaupun dalam hati mase tue tengah berdegup giler sebab takut nak jumpe ibu dea . hehe , btw ibu dea sporting giler :D 
lame jugak lah tasya dekat rumah azzam , agak dalam 1 jam sebab nak tunggu adek dea balek sekolah . terpakse lah tasya layan kerenah azzam , haiyooo ~ mengantuk pulak mase tue . lagi pulak tasya usik-usik rambut azzam tapi tasya yang mengantuk . agak dalam pukol 1.15 adek dea balek sekolah . kitorang terus keluar . lepas hantar ibu dea , kitorang terus pergi College balek . seriously malu nak berdepan dengan ibu dea , hehe . btw thanks pa sebab bawak mama pergi jumpe ibu , love you so muchh lah busukkk <3

Friday, 6 July 2012

ngeeeee

sakett hati ! 
sebab sekarang tasya tengah edit blogger nea ,
then now dah tak tahu jadi ape . dah simple giler !
aiyoooo ~ dah lupa dekat mane nak edit blogger .
maklum lah dah lame tak edit ><
somebody help me please :(
dah fedup giler nea !

Wednesday, 4 July 2012

si Busukk...

hari nea tasya jumpe si Busukk tasya setelah 2 minggu tak jumpe dea . wahh ! rindunyaa dekat dea :') kitorang pergi Jusco tadi then tengok wayang . movie Vampire Hunter , not bad lah cerita tue . walaupun banyak lucah sikit , hehe . habes wayang tasya cakap dekat azzam yang tasya lapar nak makan MCD , so kitorang turun pergi MCD . finally lepas jugak niat nak makan MCD . hehe , macam biase lah tasya order Double CheeseBurger azzam makan Fillet o'Fish :) habes makan kitorang pergi atas beli Asam and tasya nak beli Mascara . hehe , then azzam belanje tasya Big Apple tapi tasya amek yang 2 jep , takut tak habes .

kitorang keluar Jusco kitorang pergi Plaza Alam Sentral dengan iena and kawan dea , iena nak beli phone BB . wahh ! untung kaya , haha :D dekat PAS tasya and azzam jalan-jalan 2 orang jep then beli icecream McFlurry Oreo :) sedapp weyh ! haha , terlaksana dah niat nak makan semua , haha . buncitt dah peruttt >< lepas nea duduk Hostel , kena diet :P habes tasya kalau azzam tahu tasya nak diet . dengar lah dea membebel ==' haha , sokay lah . finally balek dari PAS , anta kawan iena dekat KTM Klang , baru lah kitorang balek . anta iena and lastly tasya :) thanks boo bawak ma keluar hari nea walaupun still rindu lagi :') nevermind , next week boleh jumpe dea setiap hari , kan sayang :* hehe . gambar nea sementara nak tunggu dea amek tasya , sorry gambar dengan dea tade :( tapi keychain kitorang same :)



Sunday, 1 July 2012

model :)

jyeahh ! hari nea tasya buat kerja sambilan jadi model dekat rumah . haha , syera yang jadi photographer tasya :) cantik dea tangkap gambar and dea ajar tasya cara pose yang laen . sebab tasya dah tak tahu nak pose macam mane lagi . hehe , sian tade gambar dea sekali sebab dea luper nak bawak tudung ==' kalau tak ada gambar kitorang , mesti cantikk :) lastly , one more picture for you Muhammad Azzam :) btw thanks mokk ! inilah hasilannya :*




Followers