BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 28 June 2012

hangout with Sakinah Alyani

sorry lupe nak story pasal semalam :D semalam tasya keluar dengan iena . firstly pergi teman dea bayar yuran Poli dekat Bank Islam depan Jusco Bukit Tinggi . dah alang-alang , terus lah pergi Jusco sebab tasya time tue tasya tengah lapar giler :) then dah sampai Jusco pergi beli Roti Lavendar makan dekat Arena . mase tue pulak tade air Guava ==' saket pulak hati kite >< hehe . habes makan pergi jalan-jalan usha barang and SHOPPING ! tue yang penting . haha , pergi masuk kedai Cotton On , tasya shopping scarf . tengah sale pulakkan . then iena beli beg , lagi satu beg tue dea beli 2 untuk tasya 1 . sameee :) 

then makan lagi dekat Secret Recipe sebab ada Tea Set . makan makan makan . keluar dengan iena perut asyek kenyang jep and lagi 1 duet melayang xD tape lah , yang penting best semalam keluar dengan dea . masuk air and nampak orang ade jep nak bahannya :D terukk terukk . btw nea gambar kitorang semalam :) loveyou lah Sakinah Alyani :) 


kes semalam :')

semalam tasya dah jujur dengan dea kenape tasya sedih . sorry sebab mule-mule tasya tak bagitau dea . biase lah kalau orang tengah sedih and menanges . mesti dea perlukan mase untuk tenangkan fikiran baru boleh cerita :') tape lah , asalkan semalam dah settle semua nea . semalam first time dea marah tasya . takuttt :'( dah tanak kena marah dengan dea lagi :) penat jugak lah semalam 4 jam menanges pasal benda nea . act tasya teringat hal dulu then dea lagi marah tasya , lagi tambah lah air mata tasya semalam . tapi sekarang dah okay :) alhamdulillah . kenape tasya letak gambar Panda sedih nea ? nea sebab dea panggil tasya Panda :)


sorry Muhammad Azzam :'(

firstly pa , mama nak mintak sebab buat papa marah :'( mama cume teringat mase dulu . mama rasa ada orang tak pedulikan mama . sebab tue mama nanges . ma tahu kita dah berjanji susah senang sama-sama . ma mintak maaf sangat-sangat . maa text papa pun papa tak reply , sokay kalau papa busy atau tanak mama ganggu papa :/ mungkin nie balasan mama kot sebab buat papa tadi :) ma terima semuanyaa sayang :') ma tanak kehilangan papa :( iloveyou so much Muhammad Azzam :')


Monday, 25 June 2012

khas untuk dia :)

assalammualaikum :) firstly tasya nak story pasal MY BUSUKK BF :* hehe , sekarang tasya dah betul-betul sayangkan dia , tasya dah happy dengan dea and tadi pun dea dah cakap dekat tasya yang dea dah terlampau sayang dekat tasya . walaupun tadi tasya saje kenakan dea pasal ade orang nak rampas dea dari tasya . haha , padahal lelaki , membe dea menggedik :D and dea cakap tasya sanggup layan dea , layan kerenah dea yang gedikk , sabar dengan dea and sentiase ingat dea :) hehe , mestilah . kalau dah couple automatik ciri-ciri macam nea mesti ade kan . hehe . apa-apa pun tasya sayang dea so muchh , Oh My English! haha :D this song for you boo 



Friday, 22 June 2012

varsity !

heyy :)
sekarang tasya tengah mencari varsity .
aiyoo ! susah jugakkan nak carik yang betul-betul cantik =='
harap dapat jumpe yang macam nea :')


Sunday, 17 June 2012

GERMANY !


GERMANY ! 
EURO tahun 2012 nea , tasya harap Germany boleh menang .
kalahkan team laen :)
kbaii !

Tuesday, 12 June 2012

present


nea hadiah yang azzam bagi dekat tasya .
thanks sayang :)
walaupun tak seberape tapi tasya hargai tau .
sedap jugak coklat nea . hehe
korang nak ? memang tak dapat lah :D
kbaii !

Monday, 11 June 2012

hapyy gilakk !

1.10 a.m , 12 June 2012 .
azzam meluahkan segalana dekat tasya .
azzam mintak declare dengan tasya :')
happy giler ! setelah lame kawan . walaupun tak lame .
start kenal mase first mase College sampai lah sekarang baru declare .
mesti ramai kawan tasya yang happy nea sebab ramai sangat nak tasya dengan azzam couple :D
walaupun mase yang tasya harapkan nak kitorang couple 11 June 2012 . tak tercapai :')
it's okay sebab dea cakap dea menggigil nak luahkan semua . haha ,
and now 12 June 2012 , 1.19 a.m tasya cakap okay :)
and now tasya sekarang dah berpunya okay !


happy birthday to me :')

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to tasya :) happy birthday to me :D haha , 11 June 2012 tasya punyer birthday . firstly tasya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak dekat semua yang wish birthday tasya and specially to my friend because celebrate my birthday . sayang korang lah weyh ! :) hari nea kitorang pergi jusco sebab nak karaoke dekat GreenBox . actually 3 jam jep dari pukol 2 sampai 5 . maybe sebab tasya punyer birthday diorang bagi free lagi 1 jam 30 minit . wahh ! ape lagi karaoke lah puas-puas kan :D dalam bilik tue ade tasya , fifi , azzam , syaera and membe fifi ko ==' haha , melalak lah puas-puas sampaikan tasya dah tade suara nak nyanyi :D

habes karaoke pukol 6.30 , kitorang balek tapi anta syaera dulu . seriously tasya tak tahu pape . azzam anta tasya and fifi pergi MCD Botanic then syaera cakap nak balek ruma kejap . then diorang amek tasya , anta syaera balek . tasya dah rase laen macam dengan diorang . memang terbaekk lah ! depan rumah syaera kena tepung sepeket >< haishh ! suke giler lah ==' azzam pulak jadi penonton setia sebab bersubahat ! >< yang paling jahat fifi and syaera boleh separuh peket tuang dekat tasya . diorang cakap naseb baek tak beli telur sekali . aiyoo ! mampus tasya kalau dapat telur tadi . haha

tapi sedih sebab baju baru pakai tadi dah kena tepung ! ngee >< saket pulak hati kite nea . haha , but tak kesah pun , baju boleh basuh . tasya just nak cakap happy giler celebrate birthday tasya :') HARGAI sangat-sangat :) then sebelum nak balek , azzam bagi tasya present :) tadi tasya bukak dalam tue coklat :) yummy ! sukenyaa . thanks awak :) this picture lepas karaoke and muke tasya kena tepung >< haha



Saturday, 9 June 2012

thanks :)


firstly tasya nak berterima kasih dekat Fifi Rahman sebab create sign name untuk tasya and azzam :)
azzam cakap dekat tasya yang dea letak gambar nea dekat Wallpaper phone dea .
same lah dengan tasya :) 
okay done ! 


Friday, 8 June 2012

aktiviti harian :)

hari nea tasya tade buat pape pun .
sebab pagi tadi ibu kejut awal sebab orang Astro datang .
nak pasang Byond yang baru =='
adoyy ! spoil betul ><
then terus kemas rumah ,
malas lame-lame nanty jadi malas :D
habes kemas tasya tengok tv sampai pukol 4 p.m .
then masuk bilik , lena pulak tidur .
hahaha , pukol 6 bangun .
terus online :)

untung Azzam pun online sekali .
coment-coment dengan dea and gaduh gedik-gedikk :D
pukol 7 ibu suruh mandi sebab nak pergi beli barang dapur .
terpakse lah sebab dari pagi tak mandi . haha
pergi Tesco beli barang and balek tengok bola .
Malaysia lawan Singapore :)
then sekarang tengok Euro pulak .
Poland lawan Greece . hehe
tapi tasya minat GERMANY ! xD
okay , byee :)

Thursday, 7 June 2012

wayangg

okay , tasya nak story pasal semalam .
hari khames , 7 june 2012 .
haha , maklum lah sekarang dah masuk hari jumaat :)
semalam tasya tengok wayang dengan iena , syaera , anies and eiyra :)
tak luper jugak my Capital A tasya :)
then jumpe kaka dekat jusco .
kitorang tengok movie Bohsia .
memang terbaekk lah movie tue ,
but sebelum tue , pergi makan dulu dekat Arena .
sebab perut tasya dah lapar giler ><

lepas makan kitorang jalan-jalan carik baju .
sian Azzam penat ikut kitorang :D
then dea duduk dekat kerusi luar , tasya temankan dea :)
pukol 4 baru kitorang naek atas nak masuk wayang .
habes wayang pulak tasya , azzam , iena and syaera pergi makan Big Apple :)
yummy ! haha
then kitorang pergi beli asam sebab azzam tanak dengar tasya merengekk ! 
jahatnya dea >< 
but tue yang sayangg :D
then jumpe kawan syaera sebab jual lens , nak pakai tapi azzam tak kasi :(
sedihhnya :(
dea tanak mate tasya rosak lagi :/

finally pukol 7.30 balek but pergi ruma syaera dulu .
tasya duduk dalam kereta dgn azzam borak2 and gaduhh ! ><
haha , then pukol 8 barulah tasya sampai ruma :)
thanks awak sebab keluar dengan saye hari nea :)
HAPPY 


Wednesday, 6 June 2012

SHOOTING !

hai korangg ! :) tasya nak story pasal Assignment BK kitorang . Assignment nea pasal Drama yang bertajuk Kerana Duniawi . tajuk nea Azzam yang bagi . Skrip asal Tasya and Eiyra siapkan . Director kononnya , haha . Adihil . Camera man Rauf . yang lain Pejal , Paan , Fifi berlakon . actually semua berlakon , semua terlibat :D

yang tasya nak story dekat sini pengalaman Shooting dengan diorang . memang kerja giler lah kitorang buat . Shooting 1 day , sampaikan 1 Day tak masuk kelas . haha , first time PONTENG kelas 1 day . but ponteng bersebab . walaupun terpakse korbankan pelajaran nak Final Exam dah mase tue ==' pagi tue kitorang berkumpul dekat kedai Mamak :) tasya biar diorang bace Skrip then fahamkan . carik Port nak Shooting . lepas makan tengah hari , baru mule Shooting . aiyoo , dengan cuace yang panas giler ! >< terbakar kulit tasya . haha . tapi tak heran lah , diorang sebuk Shooting , tasya KARAOKE dekat dalam . wahhh ! indahnyaa dunia . haha :D nak buat macam mane kan , scene tasya dengan azzam lame lagi :) 

yang peliknya scene tasya dengan azzam , fifi and eiyra yang tak sabar . haha , pukol 6.30 p.m balek hostel . rehat sekejap sebab malam nak Shooting lagi :) pukol 10 start Shooting dekat Hotel Banting then mase tue scene tasya dengan azzam . haha :D malu dohh ! *BLUSHING , finally 11.30 p.m settle semua . budak lelaki pergi edit video . keesokkan harinya sebelum nak Submit dekat Miss . kitorang tengok dulu dekat Foodcourt . haha , sumpah kelakar giler biler tengok scene yang tak jadi ! haha , paling banyak diorang masukkan scene yang tak jadi tue . scene tasya , azzam and aidhil . haha , 

submit dalam kelas , semua orang tengok . malu dohh ! tapi dalam mase yang same tasya nak JEALOUS kan someone yang ade dalam kelas tue >< dea buat tasya saket hati . nea haa ! Double tasya bagi kau ! haha , mesti bengang kan , KESAH ? :D finally settle semuanya dalam mase 1 hari :) first time satu Group Assignment dengan diorang . haha , SYUKURR :) 

bawah nea gambar mase sebelum Shooting and habes Shooting :)
and muke mereka yang kepenatan :D






Tuesday, 5 June 2012

:')

hai korang , rasenya dah lame tasya tak update blogger kan :) sorry lah , jarang buka blogger lah . sekarang nea nak start rajin buka sebab tasya dah start cuti Sem :) tasya nak story pasal life tasya yang dah lame tasya tak kongsikan dekat sini :') pasti korang dah tahu kan pasal tasya dengan Capital A ? maybe tasya story sikit jep pasal dea bagi bunga TISU but tasya hargai sangat-sangat . sekarang tasya almost nak declare dengan Capital A . but tak sure lagi . tadi dea ade minta nak declare kan :) tasya jawab tunggu 11.6.2012 :D sebab mase tue birthday tasya . tasya nak jadi orang paling bahagia . never mind :') sekarang nea tasya macam buntu lah , tak tahu nak story macam mane :( tasya nak kawan yang betul-betul memahami and boleh bagi nasihat untuk tasya . rasenya tak perlu tasya story dekat sini . kang ade yang mengate pulak . tape lah , abaikan saje . rasenya baru tadi tasya rasa bahagia . then sekarang jadi macam nea , tak sedap hati :') kenape tasya nak happy sekejap pun tak boleh ! kenape ?! :'( tasya tanak dea tahu pasal nea . tasya tanak dea risau :') biarlah tasya simpan hal nea sorang-sorang . asalkan dea tak risaukan tasya . erm , tasya rase sampai sini jep lah . tade ape nak story lagi , kbaii :)

Followers